Respectul față de Poliție al unui tâlhar din Iași: „Dumnezeul m***i, te omor”

Publicat: 02/04/2020 | 13:23

Judecătorii din Iași au pus punct unui dosar cu acuzații incredibile, aduse unui bărbat din județ. Trei ani de închisoare cu executare a primit individul de 32 de ani, care a fost găsit vinovat de ultraj după ce a sărit la bătaie la agenți.

Cristinel Radu a comis fapta la începutul anului trecut. Pe 18 ianuarie, bărbatul a lovit și tâlhărit de 50 de lei un consătean din comuna Lungani. Victima a sunat la Poliție iar o echipă de agenți a mers la casa lui Radu pentru a-l audia. (CITEȘTE ȘI: IDEE GENIALĂ! UN BĂRBAT DIN IAȘI ȘI-A LIPIT DECLARAȚIA DE PROPRIE RĂSPUNDERE PE GEAMUL MAȘINII)

Cei doi agenţi însărcinaţi cu rezolvarea cazului au ajuns la casa lui Cristinel Radu, care locuia într-o zonă izolată. Individul a început să îi înjure pe poliţişti şi să îi întrebe ce caută pe proprietatea sa. (VEZI ȘI: VIDEO. SITUAȚIE ȘOCANTĂ ÎN IAȘI, DUPĂ CE UN TÂNĂR AMENINȚĂ ANGAJAȚII UNUI SUPERMARKET ȘI LE SPUNE CĂ ARE CORONAVIRUS: „VĂ DAU LA TOȚI, CĂ SUNT ȘMECHER”)

„La un moment dat, inculpatul l-a întrebat pe agentul de poliţie P.V.A. «Ce cauţi la ora asta la mine acasă?», acesta i-a răspuns «Sunt în drum acum, nu la tine acasă». Atunci inculpatul afirmă «ăi, ce ai zis ăi, unde eşti ăi?». Agentul de poliţie îi răspunde «În drum», iar inculpatul s-a repezit spre el, având acel par ridicat deasupra capului, strigând «Aaai…Dumnezeul mă-tii, te omor aici!»“, au arătat judecătorii.

Un martor a sărit în ajutorul polițistului, iar acesta nu a fost lovit cu parul în cap. În cele din urmă, la fața locului a fost chemată o echipă de mascați, care l-au ridicat pe Radu și l-au dus la Poliție.