Reporterul-vedetă al PRO TV își dă fosta soție în judecată. Motivul este…

Publicat: 02/03/2020 | 23:26

Cătălin Radu Tănase, celebrul reporter al PRO TV, ajunge, din nou, în instanță! Ultima dată se întâmplase în 2008, atunci când s-a pronunțat divorțul dintre el și Oana Constantinescu. Fiecare și-a refăcut viața, doar că Alexandra, rodul iubirii lor, îi aduce, din nou, în fața magistraților. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, are detaliile, în exclusivitate.

Cătălin Radu Tănase, nume sonor la PRO TV, se despărțea de stewardesa Oana Constantinescu în 2008, iar, de atunci, între ei a fost doar o relație care să conducă spre binele Alexandrei Carina, fiica lor. Doar că, acum, cei doi au ajuns la Judecătorie. Iar cererea a fost înaintată chiar de fiica lor, care este asistată de tată, Cătălin Radu Tănase. (VEZI ȘI: IMAGINI NECENZURATE CU DANIELA CRUDU. ASCUNDE ÎN SPATELE OCHELARILOR URMELE BĂTĂII PRIMITE DE LA FOSTUL IUBIT!)

Obiectul cererii depuse la Judecătoria Sectorului 1 este ”exercitarea autorității părintești”. Vedeta de la postul din Pache Protopopescu cere, practic, împuternicirea ca el să ia cu prioritate deciziile asupra fetei. Se pare că el și fosta lui soție, Oana, care după divorț și-a refăcut viața cu rocker-ul Ștefan Orfescu, nu au ajuns la un numitor comun în privința fiicei, așa că instanța va decide. Alexandra Carina stă cu Radu Tănase, tocmai de aceea a și depus cererea la Judecătorie, asistată fiind de tatăl ei. (NU RATA: CĂTĂLIN RADU TĂNASE ACȚIONEAZĂ „PE CODUL VECHI”)

Carina e înaltă cât Cătălin Radu Tănase

Alexandra Carina, fiica lui Cătălin Radu Tănase, are 15 ani și e o dulceață de copilă! Celebrul reporter de la PRO TV a avut grijă ca fiica lui să nu ajungă în lumina reflectoarelor, ferind-o de blitz-uri. Dar timpul trece…  ”Lucrurile se schimbă, nu o să mai fie fetița lui tata, prințesa lui tata, o să fie o domnișoară. Mă acomodez cu fiecare etapă. Nu mi-e chiar așa ușor să văd cum crește, este aproape cât mine și eu am 1,85 înălțime”, a povestea Cătălin Radu Tănase la emisiunea ”Vorbește Lumea”.

Mama Carinei, Oana Constantinescu, o frumoasă însoțitoare de zbor, era feblețea din liceu a jurnalistului. A întâlnit-o la mijlocul anilor 2000 și a cerut-o în căsătorie, după ce Radu se întorsese dintr-o expediție periculoasă în Irak. În 2005, cei doi au devenit părinții Carinei, dar mariajul s-a încheiat după 3 ani, fără prea multe comentarii.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)