Reporterul special Acces Direct reacționează, după ce Emily Burghelea a demisionat. Radu Rotaru: „Veronica nu a fost agresată”

Publicat: 16/06/2020 | 11:31

După ce demisia lui Emily Burghelea de la Acces Direct a făcut mare vâlvă în mediul online, reporterul special al emisiunii, Radu Rotaru, a făcut un live pe contul său de Instagram și a vorbit despre toate lucrurile întâmplate la Antena 1. 

Radu Rotaru, reporterul special al emisiunii Acces Direct a făcut un live pe pagina sa de Instagram și a vorbit despre demisia asistentei Emily Burghelea, de la Antena 1. Radu, care este și bun prieten cu Vulpița și Viorel, a declarat că Veronica Stegaru nu a fost niciodată agresată de soțul ei, pentru că, în caz contrar, el și Doina, celălalt reporter special, ar fi aflat cu siguranță primii și ar fi luat măsuri.

NU RATA – EMILY BURGHELEA, UMILITĂ DE MIRELA VAIDA! CUM A IRONIZAT-O PREZENTATOAREA DE LA ACCES DIRECT, PE ASISTENTA EI: „SAC MENAJER CU…”

Vulpița nu a fi fost agresată de Viorel

Despre Emily Burghelea, Radu Rotaru a menționat faptul că asistenta nu a demisionat, ci, de fapt, a fost dată afară. Mai mult, reporterul Acces Direct a mai mărturisit, în live-ul făcut pe contul său de Instagram, că astăzi se va afla motivul concedierii lui Emily Burghelea.

„Emily a fost dată afară. Și…da, se va spune mâine, în emisiune. Eu, în calitate de prieten al Veronicăi, nu aș fi acceptat așa ceva. Mai mult, i-am zis mereu lui Viorel, atunci când a jignit-o, să nu o mai facă. Am primit câteva mesaje să plec și eu. Adevărul întotdeauna iese la iveală. Nu am fost pus de Acces Direct să fac un live, aici e contul meu personal și vorbesc despre ce vreau eu.

CITEȘTE ȘI – DOVADA CĂ TOTUL E REGIZAT! ASISTENTA EMILY BURGHELEA FACE PRAF ACCES DIRECT, DUPĂ CE ȘI-A DAT DEMISIA: „AM FOST OBLIGATĂ SĂ…”

Nu țin cu Emily. Veronica nu a fost agresată de Viorel, eu și Doina am fi fost primii care am fi aflat asta și am fi luat măsuri. Vorbim mereu cu ei, ne sună, îi sunăm și noi și suntem prieteni și avem o legătură apropiată. Ei sunt străini de București, e bine să aibă prieteni” a spus Radu Rotaru, în live-ul său.