Replica haioasă a lui Vlăduț, fiul lui Mircea Badea, când a aflat că Moș Crăciun nu-i aduce cadou

Publicat: 31/12/2020 | 10:26

Vlăduț, fiul lui Mircea Badea, a avut o reacție haioasă atunci când i s-a spus că, dacă nu a fost cuminte, Moș Crăciun nu-i va aduce cadou. Răspunsul neașteptat l-a luat prin surprindere pe celebrul său tată, realizatorul emisiunii ”În gura presei”, de la Antena 3.

Mircea Badea a dezvăluit, la Antena 3, că fiul său, Vlăduț, un telespectator al postului, a dat un răspuns care l-a lăsat mască atunci când cineva i-a spus că, dacă nu a fost cuminte, nu vine Moș Crăciun. Răspunsul lui Vlăduț a fot clar: ”Îi fac dosar penal”. Mircea Badea a crezut că nu a auzit bine. ”Doamne, copilul meu e USR-ist”, a fost remarca realizatorului de la Antenă. (CITEȘTE ȘI: GHINIOANELE SE ȚIN LANȚ DE MIRCEA BADEA. CE A PĂȚIT PREZENTATORUL TV)

Mircea Badea nu a mai suportat: ”Au același lucru de spus!”

Mircea Badea a răbufnit, sătul de aceleași anunțuri, repetate la nesfârșit, ale specialiștilor cu privire la epidemia de coronavirus. El spune că s-a depășit limita răbdării și, în același timp, are și un mesaj dur pentru cei care nu respectă regulile. ”Eu nu mai pot să mai aud de la doctori şi de la nimeni acelaşi lucru. L-am auzit de un milion de ori, nu mai e nimic nou. Au acelaşi lucru de spus. Nu mai pot! Altceva nu au de spus? Vor să mai tragă un semnal de alarmă. Nu mai pot! (NU RATA: TEO TRANDAFIR A RĂSPUNS LA CEA MAI DELICATĂ ÎNTREBARE. S-A IUBIT SAU NU CU MIRCEA BADEA?)

Pe de altă parte, i-aţi văzut pe ăia care protestează că de ce se poartă mască în România? Doamne… mă cuprinde deznădejdea. Şi nu pentru că din cauza lor ar creşte numărul de cazuri. Ci pentru că nu ai cum, pur şi simplu. Ce îi nemulţumea pe ei? Că se poartă mască. Din toate lucrurile oribile care s-au întâmplat în România şi care atentau la libertatea individuală a cetăţeanului, cum ar fi felul în care s-a încercat implementarea sistemului Big Brother…Nu am văzut pe nimeni în stradă atunci! Şi lista exemplelor de lucruri cu adevărat importante care chiar afectează profund viaţa societăţii continuă, zero reacţii. Dar asta cu masca…

E ok să îşi exercite dreptul de a fi nemulţumiţi. Dar cu ce sunt nemulţumiţi? Cu toate lucrurile oribile care impactează major societatea nu sunt nemulţumiţi. Nu am văzut pe nimeni preocupat să se lămurească ce a fost la Sectorul 1. Nu, masca! Vor să ne asuprească. Asta cu masca e fix o frecţie! Sunt atâtea feluri în care libertatea este încălcată şi tot ce puteţi e masca?”, a fost reacția lui Mircea Badea la emisiunea În gura presei.