Renunță Fuego la burlăcie? Artistul face declarații surprinzătoare : „O las deseori să mă surprindă plăcut”

Publicat: 09/12/2020 | 20:34

 

Fuego este un artist care mereu a evitat să ofere detalii despre viața lui amoroasă. Însă, asta nu înseamnă că nu-și dorește o familie. Îndrăgitul interpret mărturisește că își dorește ca viața să-l surprindă așa cum consideră.

Artistul și-a deschis sufletul și a făcut mărturisiri pe care nu le-a mai făcut niciodată. Fuego recunoaște că nu este genul de persoană care să-și proiecteze viitorul, cel puțin din punct de vedere sentimental, dar e un tip deschis. Își dorește să se lase surprins de viață și e foarte secretos când vine vorba să-și dezvăluie dorințele cele mai arzătoare.

„Dorințele nu prea se spun, pentru că mai apoi nu ajung să se îndeplinească! Îmi doresc liniște, asta e clar, indiferent cu ce vine ea și cu felul în care viața mea se va desfășura de acum înainte! Niciodată nu m-am văzut eu în vreun fel și nu mi-am setat „tablouri idilice! Totul stă sub semnul hazardului și vine la pachet cu numeroase schimbări de decor, așa cum poate nici nu mi le imaginez! Sunt un tip deschis, sincer și las viața să mă poarte pe drumul pe care ea îl are pentru mine!”, declarat artistul pentru revista VIVA!

CITEȘTE ȘI: ” FOSTA IUBITĂ A LUI FUEGO NU ȘI-A REVENIT NICI LA 20 DE ZILE DUPĂ EXTERNARE. „OBOSESC FOARTE REPEDE ȘI…

Fuego: „Primesc tot felul de cereri”

Legat despre cum ar trebui să arate femeia care i-ar putea pune inima pe jar, Fuego recunoaște că nu este omul stereotipiilor. Mai mult, pentru că nu are un tipar de femeie, artistul recunoaște că adesea, lasă viața să-l surprindă.

„O să râzi, dar primesc tot felul de cereri de genul acesta pe Facebook. Sunt o mulțime de doamne și domni oare care se consideră ideale pentru „a-mi fura inima! Eu nu sunt omul stereotipiilor și nu cred că există un ideal în nimic.

Orice e maleabil pe lumea aceasta și viața în sine se clasează între nuanțe. N-am un prototip după care-mi ghidez viața și o las deseori să mă surprindă plăcut. Până acum a făcut-o, așa că aștept în continuare ți alte surprize pe măsură! „

VEZI ȘI: ” FUEGO, UN LUPTĂTOR PENTRU PROMOVAREA ROMÂNIEI ȘI A PATRIOTISMULUI! „NU MI-E RUȘINE CU ȚARA MEA!