Relațiile Annei Lesko. Cântăreața are pe listă nume grele din showbiz-ul autohton

Publicat: 03/03/2021 | 21:51

 

Considerată una dintre cele mai sexy vedete din showbiz-ul autohton, Anna Lesko a reușit să pună pe jar inimile multor bărbați potenți financiari. Lista partenerilor care au avut un cuvânt de spus în ascensiunea cântăreței, cuprinde nume grele din România. Fără nicio urmă de îndoială, cel care a ajutat-o pe artista de peste Prut să cunoască succesul a fost Irinel Columbeanu. Însă, de-a lungul timpului, prin patul blondinei au trecut și alte nume grele. 

Viața Annei Lesko a început să devină interesantă pentru public odată cu relația cu Irinel Columbeanu. Cei doi s-au cunoscut în anul 1996, pe când artista era dansatoare într-o trupă de balet. Opt ani a durat relația dintre ei, iar apropiații puteau paria că aceștia vor ajunge în fața altarului. Motivul real al despărțirii nu a fost niciodată divulgat, însă mereu au existat speculații potrivit cărora stilul de viață libertin pe care-l prefera basarabeanca, ar fi produs separarea. Însă știți cum se spune „tot răul spre bine”! După relația cu prosperul om de afaceri, Anna Lesko s-a ales cu o casă pe numele ei, un bolid de lux și, cel mai important, o carieră muzicală.

VEZI ȘI ANNA LESKO A DAT VERDICTUL ÎN RÂNDUL FOȘTILOR! A SPUS CINE E MAI BUN ÎN PAT DINTRE IRINEL COLUMBEANU, MARIAN IONESCU ȘI CODIN MATICIUC | VIDEO

Anna Lesko s-a iubit cu Marian Ionescu

Basarabeanca s-a reorientat rapid și și-a găsit fericirea în brațele lui Marian Ionescu. Tot el este și cel care a ajutat-o să-și continue cariera muzicală, dar deși toată lumea s-ar fi gândit că acesta este un motiv suficient de puternic pentru a rămâne alături de el, artista și-a mutat atenția către un alt mascul. La scurt timp, Anna Lesko s-a îndrăgostit de un om de afaceri, patronul unui lanț de farmacii, Roger Akoury, dar artista a rămas cu buza umflată, căci afaceristul a înșelat-o. Femeie puternică, Anna Lesko nu s-a lăsat doborâtă de niciun eșec emoțional și și-a revenit rapid. Mai mult decât atât, a țintit către o altă categorie de bărbați, cea a „crailor de Dorobanti”. S-a afisat cu Sabin Ilie, Alin Cocos, Radu Mazare si Alex Erbasu.

VEZI ȘI ANNA LESKO, ÎNTÂLNIRE “SUB ACOPERIRE” CU UN ÎNTREPRINZĂTOR TRENDY

Anna Lesko și Codin Maticiuc, planuri de căsătorie

La un moment dat, Anna Lesko s-a îndrăgostit de Liviu Moreanu, un patron de restaurant, cu care artista s-a iubit câteva luni. Relația dintre cei doi a fost serios zguduită de infidelitățile lui, dar și de Codin Maticiuc. Evident, băiatul de Dorobanți avea un scop bine precis, să o cucerească pe basarabeancă. Și a reușit! Codin și Anna Lesko au fost într-o relație timp de câteva luni, dar apoi au luat-o pe drumuri diferite. Nu pentru mult timp, căci la câteva luni s-au împăcat și în 2008 se gândeau foarte serios la căsătorie. Nu a mers nici această relație, iar artista și-a reluat căutările.

Anna Lesko și Dj Vinnie devin părinți

După cinci ani, Anna Lesko a anunțat că urmează să devină mamă. Ținuse sarcina ascunsă de toată lumea, inclusiv de familia ei. Artista își găsise liniștea și fericirea în brațele colegului ei Dj Vinnie. Au început să colaboreze din 2010 iar în 2014, artista devenea mămică pentru prima dată. Anna Lesko și DJ Vinnie s-au despărțit după opt ani, dar nu au încheiat definitiv socotelile. Relația lor s-a răcit la scurt timp după ce sexoasa cântăreață a fost filmată într-un club, în timp ce se săruta cu Mike Diamondz. La scurt timp, Anna Lesko și Dj Vinnie și-au spus adio, deși au un băiețel împreună.

NU RATA TATĂL COPILULUI ANNEI LESKO, PRIMELE ȘI SINGURELE DECLARAȚII DESPRE ”DIVORȚ”: ”ANNA ARE EXPERIENȚA NECESARĂ PENTRU A GESTIONA CORECT ACEASTĂ RELAȚIE…”