Ce relație are Giulia Anghelescu cu Șerban Huidu, fratele soțului ei: „Am avut unele divergențe, dar….”

Publicat: 07/04/2021 | 12:47

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu sunt căsătoriți de 17 ani. Deși relația lor a întâmpinat multe obstacole la început, în prezent totul s-a echilibrat.

Cântăreața vorbește, într-un interviu recent, dat revistei VIVA!, despre greutățile pe care le-au trăit, viața de familie de acum, dar și relația pe care o are cu fratele lui Vlad, celebrul Șerban Huidu.

„Ne-am cunoscut la o emisiune TV în urmă cu… 17 ani. Nu a fost dragoste la prima vedere nici pe departe. Abia după doi ani de când ne-am cunoscut ne-am dat seama că vrem mai mult sau abia atunci s-a decis el că vrea să mă cucerească.

A avut puțin de lucru cu mine, pentru că abia ce mă despărțisem de iubitul cu care fusesem 7 ani și cred că îmi doream puțină libertate, însă a insistat și, după câteva luni, am cedat”, a declarat artista, pentru sursa amintită mai sus.

La început lumea a fost împotriva lor

Mai mult, Giulia consideră că ea și soțul ei au fost contestați ca și cuplu, din cauza comportamentului pe care îl aveau unul față de celălalt.

„Între timp, i-am răzgândit noi, prin faptul că avem o căsnicie atât de frumoasă. Nu am ținut cont niciodată de ce spun cei din jur tocmai pentru că știam că iubirea noastră este mai puternică decât orice obstacol. Am avut dreptate!”, mai spune ea.

Ce zice despre Șerban

La final, Giulia a vorbit despre relația pe care o are cu Șerban Huidu. „Eu l-am considerat întotdeauna pe Șerban parte din familia mea și faptul că, poate, la un moment dat am avut unele divergențe cred că s-a datorat doar grijii pe care i-a purtat-o dintotdeauna lui Vlad ca frate mai mare.

Îl admir pentru faptul că mi-a fost model ca om de radio și îl respect pentru că e fratele bărbatului pe care îl iubesc și știu că, indiferent de situație, mă pot baza pe prietenia lui”, a încheiat Giulia.