Relația Lorei cu Ionuț Ghenu, afectată din cauza pandemiei de coronavirus: ”Am trecut prin foarte multe stări”

Publicat: 29/12/2020 | 17:24

Relația Lorei cu Ionuț Ghenu a avut de suferit din cauza pandemiei de coronavirus. Artista a vorbit despre perioada grea prin care a trecut.

Începutul pandemiei i-au prins pe cei doi logodnici în Bali. Erau în vacanță, însă au fost nevoiți să-și prelungească șederea cu câteva luni. Abia la sfârșitul lunii iulie, Lora și Ionuț Ghenu au reușit să se întoarcă acasă.

Lora a fost afectată pe plan profesional, dar și personal din cauza pandemiei de coronavirus. În acest an, multe cupluri din showbiz au decis să meargă pe drumuri separate. Artista și Ionuț Ghenu nu au ajuns la despărțire, dar au avut parte de niște momente tensionate.

”Relația noastră, ca și relațiile multor oameni, a trecut prin de toate. Și noi am trecut prin foarte multe stări. Foarte multe cupluri s-au despărțit anul ăsta. Alții s-au unit mai bine. Vedem 2021 cum va fi. A fost un an greu, epuizant.

Chiar dacă aveai anumite bucurii sau aveai succes pe un anumit plan, nu îți venea să te bucuri până la capăt. A existat mereu o frică, cel puțin la mine, să nu mă bucur prea tare de ceva. Îmi doresc să fim bine, să treacă pandemia, să avem concerte. Îmi doresc atât de multe lucruri…Să zâmbesc mai mult, să nu-mi mai fie frică. , a spus Lora în cadrul unei emisiuni TV.

Lora și-a pus fanii pe jar

Lora şi-a pus fanii pe jar, după ce a îmbrăcat rochia de mireasă. Toată lumea a rămas mască și a crezut că artista a pășit la altar, în secret. Lucrurile stau total diferit, însă! Lora a filmat cel mai recent videoclip la noua piesă lansată. Povestea este despre doi îndrăgostiți care au pus orgoliul mai presus de iubirea lor.

Artista a îmbrăcat două rochii de mireasă pentru filmările clipului, una neagră şi una albă. Conceptul îi aparţine Lorei, care nu de puține ori a transpus în videoclipurile sale dualitatea alb-negru. (CITEȘTE ȘI: CUM A DESCRIS-O LORA PE DOINIȚA OANCEA, LA CINCI ANI DUPĂ CE A FOST ACUZATĂ CĂ I-A FURAT IUBITUL)

Așa că fanii mai au de așteptat până Lora și Ionuț Ghenu vor ajunge în fața altarului. Până una alta, însă, ei o pot admira pe artista lor preferată în cel mai recent videoclip, în care apare în rochie de mireasă.