Relația dintre Alex Velea și Antonia, în pericol? Ce vedetă Pro TV a vrut să o sărute pe artistă, în văzul tuturor: „Să-i demonstrez că sunt mai bun…”

Publicat: 15/08/2020 | 10:20

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbizul românesc. Cu toate acestea, mulți ar cam vrea să pună mâna pe frumoasa artistă și cu siguranță printre ei se numără și vedeta Pro TV care a vrut să o sărute în direct.

Mihai Bobonete nu s-a mai putut abține și a fost la un pas de o gafă uriașă, în direct! După ce Antonia a venit la emisiunea „Falsez pentru tine”, prezentatorul s-a arătat a fi de-a dreptul fascinat de frumusețea artistei, motiv pentru care a vrut să o sărute.

Antonia a avut parte de două propuneri indecente, într-o emisiune

Mai mult, Antonia a mai avut parte de o propunere venită din partea altui bărbat care chiar i-a spus că vrea să-i demonstreze faptul că e mai bun decât Alex Velea.

Emisiunea aceasta e în felul următor: stăm noi doi, așa, și mai vorbim, mai vedem care-i treaba. Prima rundă se numește > pentru că publicul va rămâne tablou la un sărut care va trebui să dureze, între noi doi, mai mult de un minut”,ămâi> a spus Mihai Bobonete.

Ei bine, la o astfel de propunere, Antonia nu a putut să rămână indiferentă, însă reacția ei va fi văzută în momentul în care emisiunea va fi difuzată.

Propunerile însă nu s-au oprit aici pentru Antonia, căci un concurent din cadrul emisiunii, eliminat fiind, i-a declarat acesteia că vrea să-i demonstreze că este mai bun decât Alex Velea.

”Îmi pare rău că am fost eliminat pentru că mă gândeam ca la final să-i dovedesc Antoniei că-s mai bun decât Alex Velea!”, în timp ce Antonia i-a replicat acid: ”N-ai cum! Niciodată!”,a spus Antonia în cadrulemisiunii ”Falsez pentru tine”.

Cum este relația dintre Alex Velea și Antonia

Antonia a dat cărțile pe față și a vorbit deschis despre certurile din cuplu. Ea și Alex Velea se înțeleg de minune, însă ca în orice familie, mai apar anumite tensiuni și neînțelegeri care le strică starea de spirit.

„Nu sunt subiecte mari pe care să ne certăm, ci lucruri mici, depășim repede momentul. Da, cu siguranță, stresul își spune cuvântul, important e cum trecem peste, și noi, ca părinți, să nu le arătăm acest lucru copiilor, ei nu trebuie să simtă”,a spus Antonia.