Relația cu Bianca Drăgușanu i-a atras furia lui Pițurcă. Răzvan Stanca a fost amendat, după dezvăluirile făcute în direct

Publicat: 12/08/2020 | 12:49

Relația cu Bianca Drăgușanu i-a atras furia lui Pițurcă. Răzvan Stanca a fost amendat, după dezvăluirile făcute în direct iar acum regretă că a făcut acest lucru.

Răzvan Stanca, fostul portar al roș-albaștrilor, a dezvăluit la ProSport Live ce s-a întâmplat după ce a intrat în direct la o emisiune mondenă pentru a vorbi despre relația cu Bianca Drăgușanu. Totul se întâmpla în urmă cu aproximativ 10 ani.

Cei doi s-au cunoscut în 2009 și, potrivit spuselor lui Răzvan Stanca, între el și Bianca Drăgușanu ar fi existat o relație de amiciție. În seara în care a intrat în direct, în emisiunea lui Dan Capatos, Victor Pițurcă s-ar fi înfuriat și ar fi trimis pe cineva să îl controleze în cameră. (CITEȘTE ȘI: ”CĂRDUȚII” DIN NOUA GENERAȚIE AU LUAT ”LA PACHET” DIN CLUB)

„A fost o prostie că am intrat la Capatos în direct. Am luat o amendă de 500 de euro. Am plătit prețul minim pentru că avea de gând să mă schimbe cu Marius Popa. Nu comentez. Am ieșit și la Târgu Jiu cu Bianca Drăgușanu, alături de soția mea. A fost o relație de prietenie și s-a speculat. S-a întâmplat în 2009. Ne salutăm dacă ne vedem pe stradă, dar nu am ținut legătura cu ea.

Alex Păcurar, colegul meu de cameră de atunci, făcea mișto de mine și după mi-a zis: Ești întreg la minte? Vrei să te dea afară Piți?. Victor Pițurcă l-a trimis pe Eugen Neagoe în cameră. Ne punea să ținem cheile în ușă pe afară pentru a putea intra să ne controleze. Nu i-a căzut bine nici dânsului când l-a sunat Valeriu Argăseală să îi spună că eram în direct la TV la ora aia… era 00:30”, a spus Răzvan Stanca la ProSport Live.

Ce spunea Răzvan Stanca în urmă cu 11 ani

În urmă cu 11 ani, Răzvan Stanca spunea că a cunoscut-o pe Bianca Drăgușanu prin intermediul unei foste prietene: Ne-am cunoscut acum două veri, printr-o fostă prietenă de-a mea şi am rămas amici”. (VEZI ȘI: SE PREGĂTEȘTE URMĂTOAREA NUNTĂ DE TOP DIN FAMILIA LUI GIGI BECALI?! NEPOȚELUL LUCIAN A FOST “DOMESTICIT” DE SEXOASĂ ȘI…)

Deși a mărturisit atunci că îl cunoștea pe Răzvan Stanca și că erau prieteni, Bianca Drăgușanu a fost deranjată de faptul că era cuplată de presă cu orice amic de-al său.

„Am stat în Târgu Jiu pentru că am avut o relaţie cu un bărbat aproape trei ani de zile. E normal să cunosc foarte multă lume acolo. Îl cunosc pe băiatul ăsta de aproximativ doi ani de zile. Am ieşit de două trei ori la masă împreună, iar el întotdeauna a venit cu prietena lui”.

Citește și...