Regizorul american care s-a culcat cu peste 20.000 de persoane încetat din viață. Declarațiile șocante care au precedat moartea

Publicat: 22/06/2020 | 23:55

Regizorul filmelor „St. Elmo’s Fire”, „The Lost Boys”, „Batman Forever” și “Batman and Robin”, Joel Schumacher, a încetat din viața, luni, la New York după ce s-a luptat un an cu cancerul. Starul american avea 80 de ani și s-a făcut remarcat, pe lângă prestația de pe platourile de filme, datorită vieții sale sexuale controversate.

Schumacher s-a născut în New York și a absolvit Fashion Institute of Technology din New York. Și-a început cariera în industria modei, dar a decis în cele din urmă să urmeze o carieră de regizor. S-a mutat în Los Angeles și a lucrat ca designer de costume înainte de a trece la regie.

Citește și: Irina Tănase, probleme în viața personală?! Ce mesaj a postat iubita lui Liviu Dragnea pe…

Cele mai importante filme

Este cunoscut pentru „St. Elmo’s Fire”, un film în care apar Rob Lowe și Emilio Estevez, precum și „The Lost Post”, o comedie de groază despre tineri vampiri din California, cu Kiefer Sutherland. Joel Schumacher a mai regizat și două filme cu Batman, „Batman Forever” și „Batman și Robin”.

Un mare descoperitor de actori talentați

De-a lungul carierei sale, Schumacher și-a căpătat reputația unui descoperitor de tinere talente, lansând vedete precum Sutherland, Colin Farrell și Matthew McConaughey în primele lor roluri majore.

Dacă „Batman Forever”, condus de Val Kilmer, a avut cel mai bun week-end de deschidere din 1995, „Batman și Robin”, cu George Clooney, nu a avut o primire foarte bună.

Nu rata: Imagini incredibile suprinse pe o stradă din Vatra Dornei. Un tânăr a făcut „rafting“ într-o baltă care a răsărită după o ploaie torenţială. VIDEO

În timp ce „Batman Forever”, condus de Val Kilmer, a avut cel mai bun weekend de deschidere din 1995, „Batman și Robin”, cu George Clooney, nu a avut o primire foarte bună. Schumacher a regizat, de asemenea, adaptarea „Phantom of the Opera”, „The Number 23” și două episoade din primul sezon al „House of Cards” pentru Netflix.

Controvesele din viața sexuală

„Am făcut sex cu oameni celebri și cu oameni căsătoriți, care acum sunt morți. Nu sărut niciodată și nici nu vorbesc despre o persoană care îmi oferă șansa de a împărți patul cu ea”, declara regizorul, în urmă cu un an, pentru publicația americană Huffington Post.

Potrivit aceleași surse, Joel Schumacher susținea că s-a culcat cu aproximativ 20.000 de persoane. Afirmațiile lui Joel îl poziționează lângă răposatul star al baschetului Wilt Chamberlain, care s-a lăudat – în biografia lui din 1991 – că s-a culcat cu 20.000 de femei diferite.