Regina TikTok-ului s-a filmat în wc-ul din curte! Alexandra Bodi, imagini de tot râsul: „E wc-ul meu, făcut din scânduri”

Publicat: 26/12/2020 | 18:02

E virală, dar și naturală! Mult prea naturală am putea spune, dacă stăm să analizăm imaginile pe care le-a postat pe TikTok, de curând. Nimeni alta decât Alexandra Bodi s-a filmat în wc-ul din curte, spre șocul tuturor celor care o urmăresc pe rețeaua de socializare.

Dornică de a face cât mai multe vizualizări, Alexandra Bodi s-a filmat chiar pe wc-ul din curte și a postat clipul video pe contul său de TikTok.

@costy0200na belea ????????????

♬ sunet original – costy 0200

Acesta a devenit viral și a fost repostat de mulți alți internauți care au considerat că este mult prea amuzant pentru a nu fi distribuit peste tot. Clipul postat de Alexandra Bodi a fost cu atât mai amuzant cu cât, la un moment dat, în wc-ul în care se afla aceasta a intrat și un câine care a cam…deranjat-o.

„Acum sunt la wc, wc-ul meu, uitați. E din scânduri, vedeți? Dă-te, Lessie! Du-te de aici de pe mine, mami” a spus Alexandra Bodi, în clipul pe care l-a postat pe TikTok.

Alexandra Bodi, acuzată că și-a falsificat un act medical

Alexandra Bodi, noua regină a TikTok-ului, a fost acuzată că și-a falsificat un act medical, după ce a fost la o clinică din Sighișoara. Ulterior, după ce s-a aflat înșelăciunea, femeia a fost chemată în instanță.

Totul s-a întâmplat în martie 2016, atunci când Alexandra a completat un formular pe proprie răspundere pentru decontarea unor analize, ea suferind de o boală cronică. Femeia ar fi bifat o rubrică unde scria că nu a fost internată în spital în perioada de la eliberarea recomandării medicale și până la cea a efecturii analizelor, potrivit Wowbiz.

Din cauza acestei omisiuni, clinica nu a putut să-și deconteze de la stat contravaloarea serviciilor medicale. În total, Alexandra Bodi a plătit despăgubiri de aproape 190 lei, după ce a fost dată în judecată.