„Regina” sprâncenelor Anastasia Soare, la o partidă de golf cu Kriss Jenner, mama surorilor Kardashian

Publicat: 28/04/2021 | 21:39

Imaginea momentului pe rețelele de socializare! Anastasia Soare, așa zisa „regină” a sprâncenelor a ieșit la o partidă de golf cu nimeni alta decât mama celebrelor surori Kardashian, Kriss Jenner. Anastasia Soare a emigrat în SUA în 1989, unde s-a angajat ca estetician într-un salon de înfrumusețare din Beverly Hills.

Este bine știut că Anastasia Soare are o mulțime de prieteni  care sunt  vedete internationale, mai ales că celebra noastră româncă se situează în topul celor mai bogate persoane din SUA. Forbes a evaluat-o în anul 2020 pe locul 41 la America’s Richest Self-Made Women, în categoria „grea”, cu Beyonce, Madonna, Serena Williams sau Jennifer Lopez.

Nu e de mirare că, astfel, Anastasia iese la „șuete” cu diverse celebrități din America. În urmă cu puțin timp, românca a postat o fotografie cu Kriss Jenner pe un teren de golf, cu descrierea: „Problemă dublă astăzi cu Kriss jenner”. Postarea a acumulat rapid aprecieri și comentarii pozitive.

Anastasia Soare, cea mai bogată româncă din America

Anastasia Soare (62) se află pe locul 41 în topul America’s Richest Self-Made Women 2020, cu o avere estimată la 540 de milioane de dolari. Românca este mai bogată decât multe vedete internaționale precum Celine Dion (455 mil. dolari), Beyonce (420 mil. dolari), Lady Gaga (150 mil. dolari), Serena Williams (225 mil.dolari) și altele. De asemenea, Anastasia Soare a reușit să surclaseze autoare celebre precum Nora Roberts sau Danielle Steel, dar și designeri de modă ca Donna Karan și Vera Wang.

În 2019, antreprenoarea se clasa pe locul 21 în topul celor mai bogate femei care și-au clădit afacerea prin propriile forțe, înregistrând o avere de 1,2 miliarde de dolari. Anul acesta, mogulul cosmeticelor a coborât 20 de poziții în clasamentul Forbes, deoarece pandemia a afectat puternic industria produselor de îngrijire și frumusețe.

Născută în Constanța, ea s-a hotărât să emigreze în Statele Unite ale Americii în 1989, când avea 32 de ani. Fără să cunoască limba engleză, s-a angajat ca estetician într-un salon de înfrumusețare din Beverly Hills, unde a observat că femeile nu păreau să acorde prea multă atenție sprâncenelor lor. Așa a ajuns să-și dezvolte propria sa tehnică de pensat, identificând o nișă pe care ulterior a dezvoltat-o și care i-a adus popularitatea, inclusiv printre vedete precum Michelle Obama, Oprah, Cindy Crawford, Naomi Campbell și Stephanie Seymour. Numărul clientelor creștea, așa că Anastasia Soare și-a deschis primul salon Anastasia Beverly Hills în 1997, în 2010 urmând cel de-al doilea. Antreprenoarea și-a lansat saloane și în alte țări din lume, dar și o gamă de produse proprii destinate îngrijirii sprâncenelor și pielii, pe care le vinde în magazine de renume precum Sephora.