Regina “Purcari”, cu Rolls-ul la manichiură. “Pajul” a așteptat-o cuminte la mașină, două ore

Publicat: 02/05/2021 | 21:57

Aliona Bostan, supranumită Regina “Purcari”, a fost întâlnită recent de CANCAN.RO într-o zi în care s-a răsfățat la un salon de înfrumusețare din Capitală. Și, pentru că știe să se respecte, soția celebrului milionar de peste Prut a fost adusă de șoferul său cu Rolls-Royce-ul Cullinan. În plus, “pajul” a așteptat-o cuminte pe „Regină” lângă autoturismul de lux timp de două ore, cât și-a făcut manichiura. În imaginile realizate în exclusivitate de CANCAN.RO, vă arătăm câteva dintre momentele-cheie dintr-o zi obișnuită a soției de milionar.

Victor Bostan a dezvăluit într-un interviu, în urmă cu câteva săptămâni, o parte dintre planurile familiei sale: “Ne dorim ca în 2021 să extindem gama de produse, mai ales că avem capabilităţile necesare pentru aceasta: toate vinăriile din grup sunt deja modernizate cu echipament tehnologic performant şi au plantaţii de viţă de vie calitative”.

(Citește și: “Regina Purcari” a anunțat primăvara. A schimbat Rolls-ul Cullinan cu un Dawn și merge cu geamul deschis)

Regina “Purcari”, cu Rolls-ul de 400.000 € la manichiură

Nu mai e un secret pentru nimeni că CEO-ul Grupului Purcari este însoțit des de frumoasa lui soție la întâlniri sau evenimente. Și, pentru că trebuie să arate impecabil… din cap până în picioare, Aliona Bostan trece des pe la salonul de înfrumusețare preferat. Acesta se află în zona Dorobanți.

După cum puteți observa în colajul de mai jos, dar și în celelalte imagini exclusive, Regina “Purcari” este îmbrăcată casual: are un top bleu fără mâneci, dar cu guler, la care pare că și-a asortat masca de protecție și o pereche de pantaloni bej – aceeași nuanță o au și balerinii, și geanta.

Soția milionarului Victor Bostan, așteptată de șofer timp de două ore în fața salonului de înfrumusețare preferat © Cancan.ro

(Nu rata: Regina “Purcari” a ieșit până la mall cu Rolls-Royce-ul Cullinan de 400.000 €. La shopping, a urmat un “traseu” pe care și l-ar dori orice femeie)

La ieșirea din salonul de înfrumusețare, Aliona Bostan purta masca de protecție, semn că se numără printre persoanele responsabile în lupta cu dușmanul invizibil: virusul SARS-CoV-2. Mai mult, soția milionarului nu a renunțat la mască nici după ce a ajuns lângă mașina sa, unde era așteptată de șofer.

Inițial, celebra blondă s-a îndreptat spre volan, de parcă și-ar fi dorit să conducă ea în drum spre casă, dar, după un schimb scurt de replici cu “pajul” său, a renunțat la acel gând. De la salon, soția de milionar a mers acasă, undeva în zona Floreasca.

(Te-ar putea interesa: El este moldoveanul care s-a “infiltrat” printre mega-milionarii României! E supranumit “Regele vinului” și…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.