„Regina” lui Florin Salam, „zeiță” printre șoferițe + Adevărul despre „transformările” Nicoletei Luciu

Publicat: 23/06/2021 | 21:30

Superproducția CANCAN NEWS vă dezvăluie totul despre vedetele din România. Cele mai tari exclusivități din showbiz sunt doar la un click distanță. Apăsați pe butonul PLAY pentru o nouă experiență de neuitat.

ROXANA DOBRE, LUX ȘI OPULENȚĂ

Prezența face diferența! “Regina” lui Florin Salam nu se uită la bani atunci când vine vorba de imaginea ei și impresionează la fiecare pas. Cu ce bolid de lux s-a afișat recent Roxana Dobre vedeți doar pe CANCAN NEWS. Rămâneți cu noi!

OPERAȚIILE NICOLETEI LUCIU I-AU „STÂRNIT” PE ADMIRATORI

E dispută în mediul online, de când Nicoleta Luciu s-a afișat cu o imagine diferită față de cea cu care erau obișnuiți fanii săi. Bruneta este acuzată că s-a „mutilat” și că a făcut abuz de bisturiu, iar noi avem imagini inedite. CANCAN NEWS vă prezintă adevărul despre transformările fostului iepuraș Playboy, dar și cadre uitate cu vedeta, de la debutul în televiziune.

THEO ROSE, O NOUĂ APARIȚIE INEDITĂ: A IMPRESIONAT SAU A GAFAT?

Săptămâna și schimbarea! Theo Rose experimentează orice în materie de fashion, chiar dacă unele articole vestimentare îi sunt cu 3 numere mai mari. CANCAN NEWS a stat de vorbă cu specialiștii și a aflat care este verdictul în cazul artistei-fenomen din trending: a impresionat sau a gafat? Stați cu ochii pe noi, avem declarații exclusive de la „greii” din lumea modei.