“Regina“ lui Florin Salam și-a cumpărat flori singură de 1 Martie

Publicat: 02/03/2020 | 23:29

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini incredibile cu „Regina” lui Florin Salam. Artistul este menajat la maximum de sexoasa lui soție. De 1 Martie, Roxana Dobre și-a cumpărat singură flori. (VEZI ȘI: IMAGINI NECENZURATE CU DANIELA CRUDU. ASCUNDE ÎN SPATELE OCHELARILOR URMELE BĂTĂII PRIMITE DE LA FOSTUL IUBIT!)

”Regina” lui Florin Salam este una dintre cele mai spectaculoase apariții din showbiz-ul românesc. De fiecare dată când iese în public stârnește admirația asistenței. Și, mai mult decât atât, focoasa brunetă pare că-l menajează la maximum pe celebrul ei partener de viață. (NU RATA: KANAL D NEGOCIAZĂ PENTRU UN ”MATINAL” CU MITOȘERU ȘI UN PREZENTATOR ”DE-AL CASEI”!)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Roxana Dobre în zona Dorobanți din Capitală. După ce și-a parcat super-bolidul, un Audi R8 Spyder, evaluat la 100.000 de euro, ”Regina” lui Salam s-a îndreptat glonț câtre o florărie din zonă.

Roxana Dobre conduce un super-bolid, un Audi R8 Spyder, evaluat la 100.000 de euro

A așteptat 40 de minute după buchetul preferat

Îmbrăcată lejer și cu ochii acoperiți de o pereche de ochelari de soare, sexoasa brunetă a furat privirile tuturor celor care treceau prin zonă. Și, cu toate că este una dintre persoanele care atrag atenția, Roxana Dobre s-a văzut nevoită să aștepte aproximativ 40 de minute după mult-doritul buchet de flori. Cum, de 1 Martie, foarte multă lume a luat cu asalt florăriile, ”Regina” a stat și ea cuminte la rând. Dar așteptarea a meritat, pentru că, florăreasa i-a făcut un buchet spectaculos. (CITEȘTE AICI: MIHĂIȚĂ NEȘU A PIERDUT PROCESUL PENTRU O ”MOȘTENIRE”. MIZA ESTE BULVERSANTĂ)

”Regina” lui Florin Salam a așteptat caproximativ 40 de minute ca să cumpere un buchet de flori

Roxana și Florin Salam au împreună trei copii

În ciuda ultimelor episoade încărcate de tensiune, Florin Salam și Roxana Dobre nu ar avea niciun fel de gânduri de despărțire. Ba, mai mult, artistul îşi doreşte să ”egaleze” scorul dintre băieţi şi fete, aşa că ar vrea ca partenera lui să nască încă un băieţel, să fie cât mai mulţi în casă. Povestea de dragoste dintre Roxana Dobre și Florin Salam a început în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti. Relaţia lor a devenit stabilă, după ce artistul s-a ocupat de funeraliile tatălui brunetei. Florin Salam are două fetiţe și un băiat cu Roxana Dobre: Jacqueline Maria, Rania și Simon Ștefan. (NU RATA: ALEX BODI & BIANCA SUNT  ÎN PRAG DE DIVORȚ?!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)