Regina lui Florin Salam, răsfățată de ziua ei! Cum a surprins-o manelistul pe Roxana Dobre și ce cadouri i-a făcut

Publicat: 03/06/2020 | 16:03

Roxana Dobre, mama a trei dintre cei cinci copii ai lui Florin Salam, a împlinit astăzi frumoasa vârstă de 33 de ani. ”Regina” a fost răsfățată de soțul ei așa cum era de așteptat.

Roxana Dobre a fost așteptată acasă cu un decor magnific, ca în povești, cu livingul plin de baloane cu heliu, colorate în auriu, alb și roz. Regele Florin Salam a întâmpinat-o cu un buchet mare de flori și i-a lăsat un mesaj public emționant.

CITEȘTE ȘI: Fotbalul băcăuan a mai pierdut o luptă cu moartea. Un portar de 21 de ani a murit înecat

„La mulți ani, nevestica mea! Roxana mea frumoasă️????????, a scris Florin Salam pe contul său de Instagram, unde a publicat și o imagine cu frumoasa Roxana Dobre.

CITEȘTE ȘI: Alex Bodi, mesaj tranșant despre mariajul alături de Bianca Drăgușanu. Ce a putut să spună despre fosta lui soție

 

Vezi această postare pe Instagram

 

La multi ani nevestica mea! Roxana mea frumoasa❤️???????? @roxana_florin_stoian_official

O postare distribuită de Florin Salam (@florinsalam_official) pe

Florin Salam, romantic incurabil

Florin Salam nu se sfiește să-și arate dragostea pentru femeia care i-a dăruit trei copii: Jacqueline Maria, Rania și Simon Ștefan. Cei doi se iubesc mai mult ca niciodată, în ciuda faptului că relația lor amoroasă nu a fost presărată numai cu lapte și miere.

Interpretul de muzică de petrecere se poate declara un romantic incurabil dacă este să ne luăm după declarațiile pe care i le face Roxanei Dobre în mediul online în care-și arată dragostea pentru partenera sa.

CITEȘTE ȘI: Surpriza emoționantă pe care i-a făcut-o Maia lui Teo Trandafir, de ziua de naștere: “Prietena și mama mea…”

Faimosul artist îi face adesea urări speciale încărcate de iubire, frumoasa brunetă putându-se declara o femeie norocoasă din acest punct de vedere. Mai mult decât atât, Florin Salam nu se dă în lături de a posta imagini cu soția sa care arată impecabil după 3 sarcini.

Cum a început relația dintre manelist și Roxana Dobre

Povestea de dragoste dintre fostul model și Florin Salam a început în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti. Roxana Dobre și manelistul și-au consolidat relația la scurt timp după ce artistul s-a ocupat de funeraliile tatălui brunetei.

Acum, cei doi sunt mai liniștiți ca oricând și par mai hotărâți ca niciodată să mai facă un copil pentru a egala scorul dintre fete și băieți. Partenera manelistului își mai dorește un băiețel.