”Regina” lui Florin Salam, la piață în Dorobanți cu 100.000 € la ”purtător” + Câți bani i-a dat unei cerșetoare

Publicat: 15/02/2020 | 23:00

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de-a dreptul senzaționale cu ”Regina” lui Florin Salam. O prezență mereu spectaculoasă, Roxana Dobre a mers la piață cu 100.000 € la ”purtător” și a băgat mâna adânc în buzunar când a fost abordată de o cerșetoare. (CITEȘTE ȘI: CHEF CALIFICAT DE ZIUA LUI PIEDONE! I-A CÂNTAT CÂȘTIGĂTOAREA DE LA „ROMÂNII AU TALENT”, A DANSAT ROMANTIC CU SOȚIA ȘI…)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe sexoasa parteneră de viață a lui Florin Salam în zona Dorobanți din Capitală. De fiecare dată când apare în public, focoasa brunetă stârnește admirația. Așa că, și de această dată, Roxana Dobre a atras privirile tuturor. Și asta pentru că ”Regina” lui Florin Salam a mers la piață cu 100.000 de euro la ”purtător”. Mai exact, bruneta a ajuns în zona Dorobanți la volanul unui super-bolid, un Audi R8 Spyder, evaluat la 100.000 de euro.

Roxana Dobre și bolidul de 100.000 de euro

Roxana Dobre și-a parcat bijuteria pe patru roți și, ca o veritabilă gospodină, a luat la pași mărunți tarabele. După ce și-a făcut cumpărăturile din piață, ”Regina” lui Florin Salam a fost ajutată de un vânzător, care i-a dus sacoșele la mașină. Imediat ce a scăpat de greutăți, Roxana s-a îndreptat spre un supermarket, unde, alături de prietena care o însoțea, a burdușit un coș cu produse, care mai de care mai sofisticate. (NU RATA: IUBITUL SEXY-ASISTENTEI LUI RĂZVAN & DANI RUPE TĂCEREA: “RAMONA A INTRAT ÎN…”)

Roxana Dobre, apariție de senzație în Dorobanți

Roxana Dobre, gest înduioșător

Din câte se pare, iubita celebrului manelist nu are arici la buzunar. La un moment dat, Roxana Dobre a fost abordată de o cerșetoare. Fără să ezite, bruneta a băgat mâna în buzunar și, cu un gest scurt, i-a întins sărmanei o bancnotă de 50 de lei. Așa că Florin Salam are toate motivele din lume să se mândrească cu iubita lui. O mamă de nota 10, o gospodină desăvârșită, o doamnă care nu întoarce spatele semenilor nevoiași. (VEZI ȘI: ”REGELE” SALAM & SOȚIA S-AU ÎNCĂIERAT LA 2 DIMINEAȚA ÎN ”CARTIERUL MILIONARILOR”)

Roxana Dobre a dat 50 de lei unei cerșetoare

”Regele” Salam & soția, moment controversat!

Roxana Dobre și Florin Salam ar fi trecut prin clipe tensionate, recent, în ”cartierul milionarilor”. Potrivitul surselor  site-ului nr. 1 din România, “meciul” a avut loc pe Șoseaua Nordului, chiar în fața blocului unde cuplul deține un apartament.

Florin Salam și Roxana Dobre s-au mutat în zona respectivă la inițiativa brunetei, care ar fi încercat, astfel, să-l smulgă pe celebrul manelist din anturajul în care a intrat și care, ușor, ușor, pare să îl distrugă. Nu ar fi avut, însă, deloc succes. Pentru că, într-o seară, artistul s-ar fi întors acasă răvășit din toate punctele de vedere. Abia mai era capabil să stea în picioare, potrivit surselor citate!

Roxana Dobre ar fi văzut negru în fața ochilor și ar fi răbufnit. Cei doi ar fi început să se certe crunt, chiar în apartament. Ar fi ieșit, practic, un mare scandal. La un moment dat, ar fi început o luptă, care ar fi continuat afară, în fața blocului. Cei doi s-ar fi înjurat ca la ușa cortului, iar, la un moment dat, Florin Salam și-ar fi smuls hainele de pe el! S-ar fi încăierat ca-n filme, iar vecinii chiar ar fi filmat incidentul.

Au împreună trei copii

În ciuda ultimelor episoade încărcate de tensiune, Florin Salam și Roxana Dobre nu ar avea gânduri de despărțire. Ba, mai mult, artistul îşi doreşte să ”egaleze” scorul dintre băieţi şi fete, aşa că ar vrea ca partenera lui să nască încă un băieţel, să fie cât mai mulţi în casă. Povestea de dragoste dintre Roxana Dobre și Florin Salam a început în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti. Relaţia lor a devenit stabilă, după ce artistul s-a ocupat de funeraliile tatălui brunetei. Florin Salam are două fetiţe și un băiat cu Roxana Dobre: Jacqueline Maria, Rania și Simon Ștefan. (NU RATA: CRUDUȚA AR FI IEȘIT „PE PLUS” DUPĂ BĂTAIE: “A MERITAT! DIN BANII ĂȘTIA…”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)