„Regina” l-a înnoit pe „Prințul” lui Florin Salam cu D&G de la Marriott

Publicat: 15/04/2021 | 23:30

Cum Paștele se apropie cu pași repezi, Roxana Dobre a fost cu Dani, fiul lui Florin Salam din căsătoria cu Ștefania, la Marriott, unde l-a “înnoit” de la D&G. La plecare, au ales, însă, drumuri separate. “Regina” lui F.S. a plecat din zonă cu mașina ei, în timp ce fiul celebrului artist, cu taxiul. CANCAN.RO vă prezintă în exclusivitate imaginile.

Florin Salam și Roxana Dobre formează un cuplu de aproape șapte ani, timp suficient pentru ca fostul model să lege o relație solidă cu Betty și Dani, copiii pe care “Regele manelelor” îi are cu Ștefania, singura femeie care l-a dus în fața altarului.

Când este nevoie, Roxana Dobre răspunde cu plăcere și îi însoțește la cumpărături. Și, cu siguranță, prezența ei este benefică, ținând cont că are experiență și gust în materie de îmbrăcăminte. La fel s-a întâmplat și zilele trecute, când partenera lui Florin Salam a mers cu Dani la o sesiune de shopping.

Roxana Dobre și Dani, shopping de calitate în centrul Capitalei

Nu s-au dus oriunde, ci la galeria comercială “The Grand”, aflată la parterul hotelului de cinci stele JW Marriott, unde au petrecut în jur de 40 de minute. După ce au “scanat” cu rigurozitate oferta, Roxana Dobre și Dani au ieșit relaxați din clădire, apoi s-au salutat, fiecare luând-o pe drumul său, potrivit imaginilor realizate, în exclusivitate, de CANCAN.RO.

Dacă “Regina” lui F.S. nu și-a achiziționat nimic, fiul celebrului manelist a plecat din zonă cu o pungă de la Dolce & Gabbana, în care se afla, cu siguranță, cel puțin un articol cu care s-a “înnoit”. De la Marriott, Roxana Dobre a preferat să plece cu mașina ei, un Audi R8, în timp ce Dani a optat pentru un taxi. (VEZI AICI: „REGELE” SALAM, SCOS LA PLIMBARE DE „REGINĂ”)

Roxana Dobre a fost cu Dani Stoian la cumpărături

Florin Salam, cinci copii cu două femei

În 2007, Florin Salam s-a căsătorit cu Ştefania, alături de care a trăit 12 ani. Naşi le-au fost Adi Minune şi Cati, iar nunta au făcut-o în Antalya. Din dragostea celor doi, au apărut doi copii, Betty şi Dani. O tragedie s-a petrecut, însă, după doar doi ani de la căsătorie. Din păcate, soția celui supranumit “Regele manelelor” s-a stins din viață la doar 27 de ani, din cauza unei ciroze hepatice. (CITEȘTE ȘI: “REGELE” SALAM ȘI SEXY-“REGINA” LUI AU „EVADAT” CÂTEVA ORE DIN CASĂ)

În vara anului 2014, Florin Salam a început o relație cu Roxana Dobre. Cei doi au împreună două fetițe și un băiat: Jacqueline Maria, Rania și Simon Ștefan. În 2020, cuplul a decis să facă pasul cel mare, iar evenimentul este programat să aibă loc în acest an.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.