”Regina Instagramului” din România are probleme grave de sănătate! Diagnosticul pus de medici este năucitor…

Publicat: 08/12/2019 | 22:40

Perioada post-natală i-a agravat starea Cristinei ICH. Cea supranumită ”Regina Instagramului” din România a primit un diagnostic năucitor din partea medicilor. Vedeta se confruntă cu grave probleme de sănătate. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații uluitoare. Atenție, conținut cu un puternic impact emoțional! (CITEȘTE ȘI: ”FOSTA” S-A CUPLAT CU UN PILOT LA NICI DOUĂ LUNI DE LA DIVORȚ?!)

D.A.S.(Departamentul de Anchete Speciala al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte de-a dreptul incredibile legate de problemele cu care se confruntă partenera de viață a lui Alex Pițurcă, Cristina ICH. (NU RATA: GIOVANNI BECALI S-A ”POCĂIT” PE MODELUL VĂRULUI GIGI)

În săptămânile care au trecut de când a devenit mamă, starea Cristinei ICH s-ar fi înrăutățit. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, ”Regina Instagramului” din România se confruntă cu grave probleme de sănătate, iar criza depresivă din maternitate nu ar fi fost singura chestiune medicală cu care frumoasa ICH s-a luptat în ultima perioadă. Din câte se pare, doctorii care au consultat-o recent i-au pus vedetei un diagnostic năucitor. Se pare că problemele de sănătate au fost puse pe seama unor traume mai vechi. Medicii i-ar fi recomandat vedetei un tratament de specialitate.

Site-ul nr.1 din România vă promite că o să vă țină la curent cu toate noutățile legate de starea de sănătate a sexoasei ce și-a câștigat renumele de ”Regina Instagramului” din România. (NU RATA: ALEX PIȚURCĂ A CERUT-O DE SOȚIE PE CRISTINA ICH CHIAR DE ZIUA EI! I-A PUS INELUL PE DEGET! IMAGINI EMOȚIONANTE)

Cristina ICH, serioase probleme de sănătate

Cristina ICH, probleme în maternitate!

25 octombrie 2019 este o zi pe care Cristina ICH și iubitul ei, Alex Pițurcă, nu o vor uita: s-a născut băiețelul lor, Noah Alexandru. Și ar fi fost de așteptat să vină numai momente unice și fericite pentru cei doi abia deveniți părinți. Dar nu s-ar fi întâmplat chiar așa! Cristina ICH ar fi avut anumite probleme în spital: ar fi trecut prin neplăcutele stări de depresie postnatală! De altfel, iubita fiului fostului selecționer Victor Pițurcă anunțase, la scurt timp după ce a născut, că nu se simte, psihic, deloc bine. Iar problemele s-ar fi agravat, cu fiecare zi care a trecut.

Astfel, potrivit surselor site-ului nr.1 din România, Cristina ICH a făcut o criză, care i-ar fi băgat în sperieți chiar și pe medici. Aceștia ar fi fost nevoiți să ia decizia de a o despărți de bebeluș. Fiecarei mămici i se aduce copilașul de la izolare, pentru câteva ore, doar că, în cazul ei, nu ar mai fost posibil. Medicii ar fi refuzat, categoric, să i-l aducă Cristinei pe Alexandru Noah în salon. Pentru a o calma, personalul medical, intrat în alertă, i-ar fi administrat medicamentele necesare pentru a o scoate din acea stare. (CITEȘTE ȘI: AU APĂRUT COMPLICAȚII DUPĂ CE A NĂSCUT CRISTINA ICH)

Totul ar fi durat doar o zi, pentru că, în urma tratamentului la care a fost supusă, ”Regina Instagramului” și-a revenit. Iar micuțul i-a fost adus la pat, a doua zi.

Perioada post-natală i-ar fi agravat starea de sănătate iubitei lui Piți Jr.

Cristina ICH, experiență traumatizantă: ”M-am speriat!”

Cristina ICH a născut pe 25 octombrie, într-o clinică privată din București, dar experiența ar fi fost, oarecum, traumatizantă. Iubita lui Piți Jr. avea să împărtășească, pe pagina de socializare, impresiile cu fanii ei. ”Nu vreau să influențez. Ce mi-am imaginat cu ce a fost e diferență cer-pământ. Alăptez, asta da. Dar despre ce s-a întâmplat în spital nu vorbesc. Eu vă pot influența și cu asta nu e de joacă. Eu nu vreau să am pe conștiință… Vreau să mă înțelegeți. A fost foarte greu, dificil, m-am speriat. Decizia asta vă aparține. E important că am născut, că fiu-meu e sănătos. Nu sunt nici prima, nici ultima. (NU RATA: DEEA MAXER A TRECUT PRIN CLIPE CUMPLITE CÂND A NĂSCUT)

Gata, am născut, burta nu mai e. Experiența mea nu a fost una fericită. Când am intrat în travaliu m-am machiat, m-am dichisit. Mi-am cerut iertare de la maică-mea: «Mamă, iartă-mă dacă te-am supărat vreodată, acum știu ce înseamnă»”, a dezvăluit Cristina ICH.

A slăbit 10 kilograme după naștere

Cristina ICH a dezvăluit câte kilograme a slăbit la doar o săptămână după ce l-a născut pe Noah Alexandru. Partenera de viață a lui Alexandru Pițurcă a vorbit despre momentele delicate din ziua în care a devenit mamă, dar și despre bebelușul ei. “Pot să vă zic că, după ce naști, nu rămâi cu burtă mai deloc. Și mi se văd și primele pătrățele… nu știu cum. Cred că am dat jos – de la spital până aici – 10 kilograme. Sunt bine. Bebelușul ăsta este exact cum mi l-am dorit eu: mănâncă, doarme, mănâncă, doarme, se joacă puțin, doarme. Da… asta sunt eu: cu sânii cât Casa Poporului. Am multe să vă povestesc… Sunt draguță, sunt simpatică? M-am schimbat, am rămas la fel?”, a dezvăluit Christina ICH în timpul unei înregistrări făcute publice.

“Nu sunt aici (n.r. pe Instagram Stories) să mă plâng. Am avut o săptămână groaznică… noroc că au fost maică-mea și taică-miu lângă mine și Alex și toată lumea. Și m-am pus pe picioare, am înviat de ziua lui taică–miu – azi e ziua lui taică-miu. (VEZI AICI: CUM A REUŞIT VALENTINA PELINEL SĂ SLĂBEASCĂ DUPĂ CE A NĂSCUT 3 COPII)

Important e că sunt bine, că am scos ceva bun din mine. Da, am avut și săptămâna aia de lăuzie, perioada aia de lăuzie în care plângi, te arunci cu capul de pereți: «Viața mea nu va mai fi aceeași…». Normal, va fi mai bună, dar, na… Gândești… adică ești destul de schimbătoare. Când e bine, cât e rău – important e să-ți fie familia alături”, a mai mărturisit frumoasa mămică.

Ce este depresia postnatală și care sunt cauzele apariției

Depresia postnatală este o tulburare psihică întâlnită frecvent la mame, dar și la partenerii acestora, în primele luni de la naștere. Recunoașterea timpurie a semnelor și simptomelor acestei afecțiuni, de către familie sau de către medicul de familie, pediatru sau psiholog este vitală pentru mamă și copil.

Unele studii au ajuns la concluzia că depresia postnatală nu este o tulburare psihică propriu-zisă, ci este consecința unor trăiri de insecuritate materială și/sau afectivă ale mamei. Cercetătorii consideră că depresia postnatală trece mai ușor atunci când tânăra mamă beneficiază de suport afectiv și moral, dar mai ales de atenție, susținere și dragoste. (CITEȘTE ȘI: RAMONA BĂDESCU A NĂSCUT ÎN MARE SECRET. CINE E TATĂL COPILULUI)

Conform celor mai recente statistici, una din opt mame dezvoltă depresie postnatală de lungă durată în săptămânile și lunile de după naștere. În principal, depresia postnatală este determinată de modificările hormonale care apar imediat după naștere. Nivelurile de hormoni feminine, precum estrogenul și progesteronul, scad puternic în orele imediat următoare nașterii. De asemenea, nivelul hormonului tiroidian poate să scadă semnificativ după naștere, dezvoltându-se o deficiență tiroidiană care poate produce depresie. În plus, alăptarea produce dezinhibarea hipofizei și creșterea nivelului de prolactină pe seama scăderii nivelului de dopamină din anumite regiuni ale creierului. Scăderea dopaminei este corelată cu apariția simptomelor depresive, a anxietății și a gândurilor obsesive. (NU RATA: SOȚIA L-A ”FUGĂRIT” PE ADI DESPOT PRIN MAGAZINE! IAR EL N-A AVUT NIMIC ÎMPOTRIVĂ…)

Adesea, acestor factori li se adaugă alți factori de risc, cum ar fi existența unor episoade depresive anterioare, istoric familial de depresie, mamă fumătoare, mamă singură, prea tânără sau prea în vârstă, statut socio-economic precar, sarcină nedorită/neplanificată, absența suportului afectiv al partenerului, prietenilor și familiei. Sunt și studii care neagă importanța etiologică a modificărilor hormonale, argumentând faptul că incidența depresiei postnatale este la fel de ridicată și în rândul taților, dar cu o simptomatologie mai redusă în intensitate și adesea neluată în seamă de anturaj.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)