Regina Elisabeta caută o persoană care să se ocupe de paginile ei de Facebook și Instagram. Ce salariu oferă + bonus

Publicat: 15/12/2019 | 15:00

Regina Elisabeta a II-a caută o persoană care să se ocupe de conturile de social media ale Casei de Windsor. Salariul este avantajos: aproximativ 50.000 de lire sterline pe an. Plus o masa pe zi!

Regina Elisabeta a II-a, cel mai longeviv monarh din lume, caută o persoană care să o ajute să transmită mesajele monarhiei britanice milioanelor de urmăritori din întreaga lume, pe reţelele scociale, potrivit anunţului publicat pe contul de LinkedIn. Până în acest moment, doar 104 candidaţi au aplicat pentru job, făcut public în urmă cu aproximativ 23 de ore, scrie New York Times, citat de digi24.

Beneficiile acestui loc de muncă sunt numeroase: salariul variază între 45.000 şi 50.000 de lire sterline, în funcţie de experienţă, cu program de luni până vineri şi … prânzul oferit gratuit.

„Munca ta va fi văzută de milioane de oameni”, se specifică în anunţ. Postul a fost scos la concurs de mai multe ori în ultimii ani, iar candidatul selectat va trebui să facă faţă publicităţii negative cu care se confruntă familia regală din cauza scandalului sexual în care a fost implicat prinţul Andrew, fiul preferat al reginei.

Printre beneficiile jobului se numără şi prânzul inclus, dar şi 33 de zile de concediu anual.