”Regii TikkTok-ului” mai dau o lovitură: Izoleta 5! Ce fac ceei doi băieți din Eforie de data asta este… VIDEO

Publicat: 13/04/2020 | 07:06

CANCAN.RO i-a numit pe Cătălin Ion și Alexandru Enea ”Regii TikTok-ului” din România, după cele patru ”hituri” pe care cei doi le-au scos, toate cu același subiect: izoleta. Iată că nu s-a lăsat mult așteptată a cincea ”producție”, Izoleta.

Cătălin și Alexandru, originari din Eforie Sud, și-au isterizat, încă odată, fani pe rețelele de socializare. Izoleta 5 este ultima piesă trasă cu aceeași voie bună, într-o mașină, unde vocile celor doi se îmbină perfect. Ca de obicei. (CITEȘTE ȘI: PĂRINȚII FENOMENULUI „IZOLETA”, CĂUTAȚI DE IUMOR, ADRIAN MINUNE ȘI… “SĂ TERMINĂM PANDEMIA, SĂ ÎNCEAPĂ PARANGHELIA…”)

IZOLETA 5 ! ????

Publicată de Ion Catalin pe Vineri, 10 aprilie 2020

De altfel, și reacțiile fanilor ssunt la superlative. ”Sunteti cei mai tari”, ”Hai că mereu ne surprindeți !!!!✌️????????????‍♀️bună și izoleta”, ”Super”, sunt câteva dintre comentariile ”lipite” la ultimul clip pe care cei doi l-au urcat pe rețeaua de socializare. (NU RATA: ”TAXI IZOLETA”, LA MODĂ PE STRĂZILE ORAȘELOR! INCREDIBIL CUM A FOST ADAPTATĂ MAȘINA UNUI TAXIMETRIST ÎN VREMURILE NOULUI CORONAVIRUS)

Cătălin Ion și Alexandru Enea sunt, în prezent, cei mai cunoscuți băieți din mediul online în perioada de izolare. Creațiile celor doi, care au devenit virale, sunt un pamflet despre pandemia COVID-19. Au devenit virali nu doar pe TikTok, ci şi pe YouTube, iar videoclipurile lor au adunat milioane de vizualizări pe toate platformele.