„Regii României” merg cu Rolls Royce-ul! Florin Salam și Abi Talent au ieșit la plimbare

Publicat: 26/02/2020 | 20:07

Abi Talnet și Florin Salam au ieșit la plimbarea de seară cu Rolls Royce-ul. Cei doi „Regi ai României” au postat pe rețelele de socializare unele imagini în care apar împreună la bordul unei mașini scumpe. Atât Abi, cât și cântărețul de manele au o atitudine degajată și par că se simt extraordinar. Oare pregătesc un nou proiect?

Abi Talent și Florin Salam și-au uimit fanii de pe rețelele de socializare când au postat unele imagini cu ei în aceeși mașină. Cei care îi admiră s-au întrebat imediat dacă întâlnirea celor doi anunță o nouă colaborare. Nu se știe încă dacă artiștii au hotărât să lanseze o pisă împreună sau nu, însă este cert că se înțeleg de minune. (CITEȘTE ȘI: CE I-A CERUT ANAMARIA PRODAN LUI ABI TALENT, CÂND AU LUAT MASA ÎMPREUNĂ: „NU ȘTIU DACĂ ARE CURAJ”)

Abi Talent, autoproclamat „Regele României” a făcut furori încă de când a apărut în showbiz-ul autohton. El a devenit cunoscut după ce a lansat piesa „Papuci Gucci”, care a fost mult timp numărul unu în trending și care a adunat peste 24.400.000 de vizualizări. A reușit să își formeze rapid o mare de fani, care abia îi așteaptă următoarele melodii. Notorietate lui Abi Talent a crescut și mai mult în urma scandalului din mediul virtual pe care l-a purtat cu Alex Vele. În ultima perioadă, cântărețul de trap se afișează numai în prezența unor persoane influente, dovadă stând și ultima postare de pe contul personal de Instagram, în care apare Florin Salam.

„Piesa regală”

Dacă Abi Talent este „Regele României”, Florin Salam și-a căpătat de mult titulatura de „Regele manelelor” . Artistul este foarte apreciat pentru muzica pe care o face, iar talentul vocal îi este recunoscut de toată lumea. Se pare că „Regii” s-au întâlnit la ceas de seară și se plimbă liniștiți cu o mașină de fițe.

Fanii așteaptă cu nerăbdare să afle dacă în curând se vor bucura de o „piesă regală”.