“Regele” TikTok își caută disperat un loc de muncă după ce s-a despărțit de “Regină”. Jador l-a “taxat” pe Ionuț Bodi: “Ăsta și-a făcut altă gagică” | VIDEO

Publicat: 15/12/2020 | 20:43

La o zi după ce “Regina” TikTok-ului din România a anunțat despărțirea de “Regele” ei, bărbatul a făcut un apel disperat în cadrul căruia a spus că își caută un loc de muncă. El a cerut ajutorul tuturor fanilor să îl ajute să își îndeplinească această dorință cât mai repede. Vestea că Alexandra și Ionuț Bodi s-au separat a ajuns și la Jador, care l-a “taxat” pe bărbat, după ce l-a văzut în ipostaze apropiate alături de o altă femeie. “Ăsta și-a făcut altă gagică”, a subliniat îndrăgitul cântăreț într-un video pe care CANCAN.RO vi-l dezvăluie.

Ionuț Bodi, apel ca să își găsească un job, după ce s-a despărțit de “Regina” TikTok

Cu telefonul în mână și cu tristețe în voce, Ionuț Bodi și-a cerut iertare față de susținătorii săi pentru că au aflat că el și soția sa traversează o perioadă extrem de delicată. Ulterior, “Regele” TikTok-ului din țara noastră i-a rugat pe fani să-l ajute să se angajeze… criza epidemiologică i-a făcut pe mulți oameni să își piardă locurile de muncă, iar în situația lui Ionuț Bodi sunt milioane de persoane.

“(…). Sunt în Moldova, lângă băiatul meu! Vă rog din tot sufletul pe urmăritorii mei, dacă vreți, să mă ajutați cu un loc de muncă sigur, să nu fie țeapă. Vă respect, multă sănătate vă doresc. Aștept dueturi cu oferte de muncă stabilă! Din partea mea vă doresc sărbători fericite”, a declarat “Regele” TikTok-ului.

Jador l-a “taxat” pe Ionuț Bodi, după ce a aflat că a părăsit-o pe “Regina” TikTok

În urmă cu câteva ore bune, Jador a afirmat într-un mesaj video că “Regele” TikTok-ului “și-a găsit altă gagică ăsta”, iar mărturisirile sale au ajuns și la Alexandra Bodi care a distribuit filmarea artistului, după cum puteți vedea în videoclipul de mai jos.

“Unde e Jamilla? Și-a găsit altă gagică ăsta. Și-a făcut altă gagică, uite, ăsta și-a făcut altă gagică, uite! Băiatul ăla”, a spus celebrul manelist într-o înregistrare postată în urmă cu câteva ore pe contul său de TikTok.

Nu rata: La ce vârstă și-a pierdut Jador virginitatea. Artistul a făcut dezvăluirea

@1989alexandra##duet cu @jador_official_one♬ sunet original – Andreea Marina Anghe

Află și: Alexandra și Ionuț Bodi au deveni “regii TikTok-ului”! Ce “avere” au reușit să adune, după ce au cunoscut celebritatea

“Regele” TikTok-ului din România se întoarce la “Regina” sa?

Conform declarațiilor făcute de o prietenă din anturajul lui Ionuț Bodi, el urmează să se întoarcă mâine la soția lui, Alexandra.

“Fără invidie, că Alexandra îl iubește pe Ionuț, niciun individ nu se va băga în relația și iubirea pe care și-o poartă unul față de celălalt. Mâine, Ionuț se întoarce la scumpa lui nevastă, nu faceți rău în relație, fără ură! Multă sănătate, Ionuț și Alexandra” este mesajul scris de amica “Regelui” TikTok din România, după cum puteți vedea în galeria foto a articolului.

Alexandra Bodi locuiește în Mureș și are o fetiță pe care o cheamă Daria.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.