”Regele roților” s-a combinat cu o ”elevă”, iar noi avem primele imagini!

Publicat: 23/06/2021 | 23:24

Zed, pe numele său real Silviu Zaharia, s-a reorientat după ce l-a părăsit logodnica, Noemi Demeter. Cel supranumit drept “Regele roților” s-a combinat cu o “elevă”, iar CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, cele mai recente imagini cu fericitul cuplu.

Originar din Piatra Neamț, tânărul Zed, supranumit “Regele roților”, a oferit, de-a lungul timpului, un adevărat recital al cailor putere pe străzile Capitalei, unde a defilat cu “OZN-urile” sale de sute de mii de euro. Nu doar mașinile se află printre prioritățile lui, ci și frumusețile patriei.

A înlocuit-o pe studenta Noemi cu o “elevă” super-sexy

O bună perioadă a trăit o poveste de dragoste alături de Noemi Demeter, o studentă care i-a fost, de altfel, și logodnică. S-au despărțit, însă, brusc și fiecare a luat-o pe propriul drum. “Regele roților” a început, de câteva săptămâni, o legătură amoroasă cu o tânără care aduce mai degrabă cu o elevă.

(CITEȘTE AICI: POVESTEA NEȘTIUTĂ A LUI ZED, ”REGELE ROȚILOR”)

Zed este, însă, cunoscut ca fiind un veritabil “devorator” de bombe sexy, motiv pentru care relația pe care o are în prezent nu trebuie, sub nicio formă, să surprindă. Zilele trecute, CANCAN.RO i-a întâlnit pe cei doi îndrăgostiți în zona Floreasca din Capitală, pe terasa unui local cu specific franțuzesc. Cei doi au ajuns pe terasă ținându-se de mână, semn că, pentru moment, iubirea este mare.

După despărțirea de Noemi, tânărul Zed s-a combinat cu o „elevă”

S-au sorbit din priviri pe terasă

Ajunși la locul cu pricina, Zed și “eleva” au avut neplăcuta surpriză să constate că nu mai era niciun loc liber. Din fericire pentru ei, situația s-a rezolvat în câteva minute, cuplul găsind o masă pe placul lor, unde să se bucure de preparatele dorite. Pe terasă au petrecut câteva zeci de minute agreabile și s-au sorbit din priviri.

“Regele roților” și iubita lui s-au retras ulterior încotro aveau treabă, mulțumiți, cu siguranță, de modul în care au luat prânzul. De remarcat că ambii erau îmbrăcați lejer, sport, potrivit anotimpului în care ne aflăm.

Zed și noua lui „cucerire”

“Regele roților”, un donjuan pur-sânge

Fiind susținut financiar de familie, dar și cu banii câștigați din prezentările de modă, tânărul Zed a devenit, destul de repede, unul dintre cei mai râvniți burlaci din Capitală. De altfel, CANCAN.RO l-a întâlnit, în repetate rânduri, pe cel supranumit ”Regele roților” în compania unor tinere foarte cunoscute în lumea mondenă.

(NU RATA: “REGELE ROȚILOR“ A ÎNCERCAT SĂ-I “VERIFICE PRESIUNEA” UNEI BLONDE, ÎN PARCARE)

Printre “victimele” lui se numără Denisa Nechifor, Roxana Bărău, dar și ex-asistenta lui Capatos, Larisa Tănăsoiu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.