Regele pariurilor a dat lovitura chiar de ziua lui: sumă uriașă de bani + o superbă iubită sexy! VIDEO

Publicat: 13/01/2020 | 22:15

David Oancea este americanul de origine română care și-a dat seama că este făcut pentru a paria și nu s-a înșelat, de vreme ce deține acum o fabuloasă avere! Toată făcută pe pariuri la care unii nici nu s-ar încumeta să se gândească, doar. A maid at recent o lovitută, și financiarp, și sentimentală.

David Oancea are 43 de ani și s-a născut în SUA. Tatălui lui a plecat din Sibiu peste Ocean, la sfârșitul anilor ’60, și s-a stabilit în Detroit. A descoperit că putea să prezică rezultatele unor meciuri.

A împrumutat 10.000 de dolari pentru a-i juca la ruletă. A câștigat, apii a simțit gustul victoriei. Și a tot jucat…

Apoi, câștigul care devenise mărișor, l-a ”aruncat” la pariuri sportive. A făcut avere, mai târziu. Baseball-ul și fotbalul american erau sporturile sale preferate.

David Oancea a strâns din pariuri circa 50 de milioane de dolari!

„Sunt un om de afaceri. Unii spun că pariurile mele sunt false sau făcute în Photoshop. Nu știu ce vor oamenii de la mine. Nu-mi pasă. Nu sunt la nivelul meu. Am câștigat 5 milioane de dolari în 90 de zile”, spunea Oancea.

David și-a găsit, de curând, și marea iubire, jurnalista sportivă Holly Sonders (32 de ani). Cei doi s-au cunoscut într-un club de striptease din Las Vegas la începutul lunii decembrie 2019. De curând, David Oancea și iubita lui sexy au fost în Cabo san Lucas, unde bărbatul și-a serbat ziua de naștere. Într-un filmuleț a dezvăluit că a mai dat o lovitură de proporții, fără a menționa suma pe care a câștigat-o, scrie protv.ro.