„Regele farselor” riscă cinci ani de închisoare. Cum a ajuns vedeta să dețină calitatea de inculpat

Publicat: 14/12/2020 | 00:07

„Regele farselor” de la OTV a fost prins „pe picior greșit” de oamenii legii, iar acum riscă o pedeapsă de până la cinci ani de închisoare. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detaliile procesului în care Gabriel Fătu are calitatea de inculpat.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte de ultimă oră legate de situația  complicată în care se află actorul Gabriel Fătu.

Actorul care a devenit celebru la OTV-ul lui Dan Diaconescu se pare că a gafat-o extrem de grav în trafic. Potrivit unor surse din mediul judiciar, ”Regele farselor” s-a ales cu un dosar penal de toată frumusețea după ce ar fi fost prins în ”ofsaid” de un echipaj de la Rutieră. Pe numele lui Gabriel Fătu, oamenii legii au deschis un dosar de urmărire penală pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. (CITEȘTE ȘI: PENTRU EA DIVORȚEAZĂ “REGELE FARSELOR”?! CUM A FOST FOTOGRAFIAT CUNOSCUTUL ACTOR ALĂTURI DE O SEXY-ȘATENĂ)

Riscă să ajungă în spatele gratiilor

Finalul de an nu pare să fie unul prea fericit pentru actorul care și-a câștigat notorietatea la OTV. Dacă o să fie găsit vinovat pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub infuența alcoolului sau a altor substanțe, cel supranumit ”Regele farselor” riscă o pedeasă de până la cinci ani de închisoare.

Potrivit art. 336  din Codul Penal, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge se pedepsește cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă.

Cu aceeași pedeapsă se sancționează și persoana, aflată sub influența unor substanțe psihoactive, care conduce un vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere.

Gabriel Fătu divorțează a doua oară
Vedeta OTV s-a ales cu un dosar penal

Chemat în instanță să divorțeze

Așa cum v-am prezentat pe larg, în urmă cu ceva timp, ”Regele farselor” bifează un insucces în plan sentimental. După aproximativ cinci ani de când au rostit un ”Da” hotărât în fața ofițerului de stare civilă, Gabriel Fătu și soția lui, Georgiana, au decis să meargă pe drumuri separate în viață.

Conform surselor noastre, Georgiana, cea de-a doua soție a vedetei de la OTV, a deschis, la Judecătoria Sectorului 2 din București, un proces care are ca obiect divorțul, exercitarea autorității părintești, pensia, programul de vizitare, dar și stabilirea domiciliului fetiței celor doi. (VEZI ȘI: CEA MAI MARE “FARSA”! GABRIEL FATU: “VREME DE CINCI ANI AM VRUT SA FIU DIRECTOR DE TEATRU, DAR M-AU MINTIT!”)

Gabriel Fătu riscă o pedepasa cu închisoarea după ce a fost prins „în ofsaid” de un echipaj de la Rutieră

Al doilea mariaj eșuat

În urmă cu cinci ani, actorul Gabriel Fătu a mai bifat un divorț. După 13 ani de mariaj, vedeta de la OTV i-a spus ”Adio” regizoarei Chris Simion. Niciunul dintre cei doi soţi nu a suferit însă prea mult după despărţire, având în vedere că fiecare şi-a refăcut viaţa imediat. Chris Simion s-a măritat cu colegul ei de grădiniţă, Tiberiu Mercurian, într-un cadru intim, în secret, iar Gabriel Fătu s-a recăsătorit cu Georgiana Stancu.

Inițial, apropiaţii actorului au crezut că tânăra reprezintă doar o aventură pentru el, fiind deja cunoscute „escapadele” lui Gabriel. Ei bine, se pare că Georgiana a reuşit să îl cuminţească, la momentul respectiv, astfel că au ajuns în faţa altarului.

Fix în aceeaşi zi în care „Regele farselor” petrecea cu invitaţii, fosta soţie îi făcea parastasul de un an tatălui său, fostul socru al lui Fătu. Spre surprinderea multora, mirele a purtat în piept o cală, floare asociată cu ceremoniile mortuare.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.