Acasă » Trending » ”Regele barbutului” din România a fost condamnat la 100 de zile de închisoare. Motivul este halucinant!

”Regele barbutului” din România a fost condamnat la 100 de zile de închisoare. Motivul este halucinant!

De: I.D. 22/12/2019 | 17:04

Lovitură de teatru pentru legendarul Ion Pârnică, poreclit “Oneaţă” sau “Regele barbutului”. Cel care, în trecut, le-a “curăţat” buzunarele unor personaje precum Gigi Becali sau Victor Piţurcă a fost condamnat la 100 de zile de închisoare. Motivul este halucinant! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile.

Ion Pârnică a fost condamnat la pedeapsa de 100 zile – amendă pentru săvârșirea infracțiunii de desfășurare fără licență sau autorizație a jocurilor de noroc. S-a stabilit cuantumul sumei corespunzătoare unei zile-amendă la 70 de lei, astfel că “Regele barbutului” a fost obligat la plata sumei totale de 7.000 de lei.

(VEZI AICI: ”REGELE BARBUTULUI” A RUPT TĂCEREA! ȘI-A PIERDUT PALATUL LA ZARURI PENTRU 650.000 €: ”AM GREȘIT…”)

Verdict crunt pentru „Regele barbutului”: închisoare cu executare!

Celebrul “Oneață” nu a achitat, însă, amenda. Motiv pentru care, pe 29 noiembrie, la Judecătoria Sectorului 5 București, a fost înregistrat un dosar prin care procurorii au solicitat “înlocuirea pedepsei amenzii cu închisoarea”! Asta deși “Regele barbutului” a solicitat înlocuirea pedepsei amenzii penale cu prestarea unei munci neremunerate în folosul comunității.

Din păcate pentru el, Ion Pârnică nu a avut câștig de cauză. Iar instanța a stabilit ca “Regele barbutului” să intre la închisoare. L-a condamnat la 100 de zile! O lovitură cruntă pentru legendarul “Oneață” care, din cauza a 7.000 de lei, pe care nu i-a achitat, este obligat să meargă după gratii. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, decizia magistraților.

Admite sesizarea din oficiu formulată de Judecătoria Sectorului 5 București Biroul executări penale, având ca obiect înlocuirea pedepsei amenzii cu pedeapsa închisorii, în privința intimatului Pârnică Ion. În baza art. 586 Cpp rap. la art. 63 alin. 1 si 3 Cp, înlocuiește pedeapsa de 100 zile-amendă neexecutate, aplicată prin SP nr. 911/2017 a Judecătoriei Sectorului 5 București, definitivă prin DP nr. 1398/13.10.2017 a Curții de Apel București, în cuantum de 7.000 lei (70 lei cuantumul sumei corespunzătoare unei zile-amendă) cu pedeapsa de 100 de zile închisoare.

În baza art. 275 alin. 3 Cpp, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Onorariul avocatului desemnat din oficiu, conform delegației pentru asistența judiciară obligatorie, atașată la dosar, va fi avansat din fondurile Ministerului Justiției către Baroul București”, este decizia magistraților de la Judecătoria Sectorului 5 București.

„Oneaţă” a fost condamnat la 100 de zile de închisoare pentru că nu a plătit o amendă de 7.000 de lei

(CITEȘTE ȘI:  A PIERDUT O VILĂ ŞI ACUM… MILIONARUL ”MÂNĂ DE AUR” ŞI-A AMANETAT PÂNĂ ŞI CAVOUL DE 80 MII €!)

Reacția lui „Oneață” după ce a fost condamnat: „Am fost uitat de toți. Am ajuns să fac pușcărie pentru 7.000 de lei!”

Ion Pârnică nu este deloc împăcat cu sentința și a făcut contestație, prin Cristian Saim, avocatul care îl reprezintă. “Regele barbutului” trage speranțe că, într-un final, nu va ajunge la închisoare. Este optimist că instanța va fi blândă cu el la următorul termen.

Am fost uitat de toți finii și apropiații, toți m-au dat la o parte și nu vor să mai audă de mine. Nu mă așteptam la așa ceva, nimeni nu mai ține legătura cu mine. Am ajuns să fac pușcărie pentru o amendă de 7.000 de lei. Poliția și procuratura au luat imediat măsuri pentru sancțiunea pe care am primit-o, vor să mă bage la închisoare. În schimb, nimeni nu a luat vreo măsură pentru că am fost «măcelărit» la botezul unde Adrian Minune a fost naș. Apelez la toți prietenii mei, nași, fini, cumetri și alți apropiați să mă ajute măcar cu mesaje scrise, să știu ce să fac. Aștept un semn în special de la cântăreții de manele pe care eu i-am susținut și am fost tot timpul alături de ei. Am făcut contestație, sper să am câștig de cauză”, a spus “Regele barbutului” în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

„Regele barbutului” a făcut contestație și speră să scape de închisoare

Firul evenimentelor

Ion Pârnică s-a “pricoposit” cu amenda când era la Pitești, în timpul unei “sesiuni” de jocuri de noroc. Din păcate pentru el, la momentul respectiv, oamenii legii au intervenit. Și a urmat, logic, o sancțiune. Cel care, pe vremuri, era mână largă nu a avut banii necesari pentru plata amenzii. În prezent, “Oneață” este în sapă de lemn și așteaptă un semn de la rude, prieteni și apropiați. Care, din păcate pentru el, nu vine. Astfel că dosarul celui cunoscut drept “Regele barbutului” a ajuns în instanță.

(NU RATA: REGELE BARBUTULUI DIN ROMÂNIA A FOST ”MĂCELĂRIT” LA UN BOTEZ UNDE ADRIAN MINUNE A FOST NAȘ: ”M-AU TĂIAT, M-AU LOVIT…”)

L-a exasperat pe Gigi Becali

Ion Pârnică este, poate, cel mai cunoscut barbugiu din România. De-a lungul timpului, a învins la jocuri de noroc mai multe VIP-uri, printre ele numărându-se Gigi Becali, vărul acestuia, Giovani, dar şi Victor Piţurcă. “Oneaţă” are “jocul” în sânge şi nu se poate opri nici atunci când pierde sume exorbitante. Bărbatul a şi câştigat însă bani frumosi la cazinou de-a lungul anilor, iar printre “victimele” sale au fost şi milionari.

Potrivit surselor noastre, naşul lui Jean de la Craiova a jucat de câteva ori împotriva lui Gigi Becali şi i-a luat acestuia sume frumoase.

Gigi era încrezător că-l va face pe «Oneaţă», că-i va lua banii, însă ăsta este vulpe bătrână. S-a dat lovit, i-a lăsat finanţatorului FCSB-ului impresia că este pe val, după care a început atacul”, au declarat sursele noastre.

(VEZI AICI: ”REGELE BARBUTULUI” ÎȘI ACUZĂ FOSTA CONCUBINĂ CĂ I-A ”FURAT” PALATUL!)

Potrivit acestora, Gigi Becali s-a luat, la un moment dat, cu mâinile de cap. “Îi venea să-şi smulgă părul din cap, l-a terminat cu nervii «Oneaţă». Becali nu înţelegea de unde scoate naşul lui Jean de la Craiova asemenea cărţi şi de unde are noroc aşa dintr-o dată. L-a suspectat chiar şi că trişează, dar naşul manelistului juca foarte corect.

După ce a pierdut o grămadă de bani, Gigi Becali a cedat. S-a ridicat, era nervos şi avea o privire pierdută. Nu îi era de banii pierduţi, ci de faptul că n-a putut să-l bată pe «Oneaţă». S-a uitat la el, i-a zis că a mâncat c.… de are aşa noroc, şi a plecat”, au mai spus sursele noastre.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani. Prima soție a avut 17 ani
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani....
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din pat”. Cum l-a afectat pe artist procedura secretă și când a avut loc, de fapt, separarea celor doi
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din...
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut anunțul chiar în ședința de guvern
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei. E bună pentru cei cu diabet sau probleme de digestie
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei....
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai...
E OBLIGAȚIE pentru șoferii din România. REGULA de care trebuie sa țină cont când întâlnesc un radar
E OBLIGAȚIE pentru șoferii din România. REGULA de care trebuie sa țină cont când întâlnesc...
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Vreme aspră și azi, în România. Unde va ploua din plin
Vreme aspră și azi, în România. Unde va ploua din plin
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de ziua ei de naștere
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
Cum reușește Elena Gheorghe să aibă o siluetă de invidiat. La ce renunță artista
Cum reușește Elena Gheorghe să aibă o siluetă de invidiat. La ce renunță artista
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Păcatul mare pe care-l comit unii preoți. De ce să nu mergi niciodată la un duhovnic care “deschide cartea”
Păcatul mare pe care-l comit unii preoți. De ce să nu mergi niciodată la un...