”Regele barbutului” din România a fost condamnat la 100 de zile de închisoare. Motivul este halucinant!

Publicat: 22/12/2019 | 17:04

Lovitură de teatru pentru legendarul Ion Pârnică, poreclit “Oneaţă” sau “Regele barbutului”. Cel care, în trecut, le-a “curăţat” buzunarele unor personaje precum Gigi Becali sau Victor Piţurcă a fost condamnat la 100 de zile de închisoare. Motivul este halucinant! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile.

Ion Pârnică a fost condamnat la pedeapsa de 100 zile – amendă pentru săvârșirea infracțiunii de desfășurare fără licență sau autorizație a jocurilor de noroc. S-a stabilit cuantumul sumei corespunzătoare unei zile-amendă la 70 de lei, astfel că “Regele barbutului” a fost obligat la plata sumei totale de 7.000 de lei.

(VEZI AICI: ”REGELE BARBUTULUI” A RUPT TĂCEREA! ȘI-A PIERDUT PALATUL LA ZARURI PENTRU 650.000 €: ”AM GREȘIT…”)

Verdict crunt pentru „Regele barbutului”: închisoare cu executare!

Celebrul “Oneață” nu a achitat, însă, amenda. Motiv pentru care, pe 29 noiembrie, la Judecătoria Sectorului 5 București, a fost înregistrat un dosar prin care procurorii au solicitat “înlocuirea pedepsei amenzii cu închisoarea”! Asta deși “Regele barbutului” a solicitat înlocuirea pedepsei amenzii penale cu prestarea unei munci neremunerate în folosul comunității.

Din păcate pentru el, Ion Pârnică nu a avut câștig de cauză. Iar instanța a stabilit ca “Regele barbutului” să intre la închisoare. L-a condamnat la 100 de zile! O lovitură cruntă pentru legendarul “Oneață” care din cauza a 7.000 de lei pe care nu i-a achitat este obligat să meargă după gratii. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, decizia magistraților.

Admite sesizarea din oficiu formulată de Judecătoria Sectorului 5 București Biroul executări penale, având ca obiect înlocuirea pedepsei amenzii cu pedeapsa închisorii, în privința intimatului Pârnică Ion. În baza art. 586 Cpp rap. la art. 63 alin. 1 si 3 Cp, înlocuiește pedeapsa de 100 zile-amendă neexecutate, aplicată prin SP nr. 911/2017 a Judecătoriei Sectorului 5 București, definitivă prin DP nr. 1398/13.10.2017 a Curții de Apel București, în cuantum de 7.000 lei (70 lei cuantumul sumei corespunzătoare unei zile-amendă) cu pedeapsa de 100 de zile închisoare.

În baza art. 275 alin. 3 Cpp, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Onorariul avocatului desemnat din oficiu, conform delegației pentru asistența judiciară obligatorie, atașată la dosar, va fi avansat din fondurile Ministerului Justiției către Baroul București”, este decizia magistraților de la Judecătoria Sectorului 5 București.

„Oneaţă” a fost condamnat la 100 de zile de închisoare pentru că nu a plătit o amendă de 7.000 de lei

(CITEȘTE ȘI:  A PIERDUT O VILĂ ŞI ACUM… MILIONARUL ”MÂNĂ DE AUR” ŞI-A AMANETAT PÂNĂ ŞI CAVOUL DE 80 MII €!)

Reacția lui „Oneață” după ce a fost condamnat: „Am fost uitat de toți. Am ajuns să fac pușcărie pentru 7.000 de lei!”

Ion Pârnică nu este deloc împăcat cu sentința și, logic, a făcut contestație, prin Cristian Saim, avocatul care îl reprezintă. “Regele barbutului” trage speranțe că, într-un final, nu va ajunge la închisoare. Este optimist că instanța va fi blândă cu el la următorul termen.

Am fost uitat de toți finii și apropiații, toți m-au dat la o parte și nu vor să mai audă de mine. Nu mă așteptam la așa ceva, nimeni nu mai ține legătura cu mine. Am ajuns să fac pușcărie pentru o amendă de 7.000 de lei. Poliția și procuratura au luat imediat măsuri pentru sancțiunea pe care am primit-o, vor să mă bage la închisoare. În schimb, nimeni nu a luat vreo măsură pentru că am fost «măcelărit» la botezul unde Adrian Minune a fost naș. Apelez la toți prietenii mei, nași, fini, cumetri și alți apropiați să mă ajute măcar cu mesaje scrie, să știu ce să fac. Aștept un semn în special de la cântăreții de manele pe care eu i-am susținut și am fost tot timpul alături de ei. Am făcut contestație, sper să am câștig de cauză”, a spus “Regele barbutului” în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

„Regele barbutului” a făcut contestație și speră să scape de închisoare

Firul evenimentelor

Ion Pârnică s-a “pricoposit” cu amenda când era la Pitești, în timpul unei “sesiuni” de jocuri de noroc. Din păcate pentru el, la momentul respectiv, oamenii legii au intervenit. Și a urmat, logic, o sancțiune. Cel care, pe vremuri, era mână largă nu a avut banii necesari pentru plata amenzii.

În prezent, “Oneață” este în sapă de lemn și așteaptă un semn de la rude, prieteni și apropiați. Care, din păcate pentru el, nu vine. Astfel că dosarul celui cunoscut drept “Regele barbutului” a ajuns în instanță.

(NU RATA: REGELE BARBUTULUI DIN ROMÂNIA A FOST ”MĂCELĂRIT” LA UN BOTEZ UNDE ADRIAN MINUNE A FOST NAȘ: ”M-AU TĂIAT, M-AU LOVIT…”)

L-a exasperat pe Gigi Becali

Ion Pârnică este, poate, cel mai cunoscut barbugiu din România. De-a lungul timpului, a învins la jocuri de noroc mai multe VIP-uri, printre ele numărându-se Gigi Becali, vărul acestuia, Giovani, dar şi Victor Piţurcă.

“Oneaţă” are “jocul” în sânge şi nu se poate opri nici atunci când pierde sume exorbitante. Bărbatul a şi câştigat însă bani frumosi la cazino de-a lungul anilor, iar printre “victimele” sale au fost şi milionari.

Potrivit surselor noastre, naşul lui Jean de la Craiova a jucat de câteva ori împotriva lui Gigi Becali şi i-a luat acestuia sume frumoase.

Gigi era încrezător că-l va face pe «Oneaţă», că-i va lua banii, însă ăsta este vulpe bătrână. S-a dat lovit, i-a lăsat finanţatorului FCSB-ului impresia că este pe val, după care a început atacul”, au declarat sursele noastre.

(VEZI AICI: ”REGELE BARBUTULUI” ÎȘI ACUZĂ FOSTA CONCUBINĂ CĂ I-A ”FURAT” PALATUL!)

Potrivit acestora, Gigi Becali s-a luat, la un moment dat, cu mâinile de cap. “Îi venea să-şi smulgă părul din cap, l-a terminat cu nervii «Oneaţă». Becali nu înţelegea de unde scoate naşul lui Jean de la Craiova asemenea cărţi şi de unde are noroc aşa dintr-o dată. L-a suspectat chiar şi că trişează, dar naşul manelistului juca foarte corect.

După ce a pierdut o grămadă de bani, Gigi Becali a cedat. S-a ridicat, era nervos şi avea o privire pierdută. Nu îi era de banii pierduţi, ci de faptul că n-a putut să-l bată pe «Oneaţă». S-a uitat la el, i-a zis că a mâncat c.… de are aşa noroc, şi a plecat”, au mai spus sursele noastre.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)