„Regele barbutului” din România a ajuns la capătul puterilor: ”Există un Dumnezeu care ne vede pe toți…”

Publicat: 08/12/2019 | 22:40

Ion Pârnică, mai cunoscut drept “Oneaţă” sau “Regele barbutului”, este profund dezamăgit de cum se mișcă justiția în România și trage un semnal de alarmă. Nu înțelege cum persoanele care l-au „măcelărit” la un botez sunt în libertate, în timp ce el este la un pas de închisoare pentru că nu a achitat o amendă. CANCAN.RO, site-ul nr. 1, vă prezintă declarații în exclusivitate.

(VEZI AICI: ”REGELE BARBUTULUI” A RUPT TĂCEREA! ȘI-A PIERDUT PALATUL LA ZARURI PENTRU 650.000 €: ”AM GREȘIT…”)

“Regele barbutului” a ajuns la capătul puterilor. Are probleme serioase cu legea din cauza unei amenzi pe care a încasat-o în timpul unei “sesiuni” ilegale de jocuri de noroc, la Pitești. Este falit, nu a plătit-o, iar “tăticul maneliștilor” riscă acum pedeapsa cu închisoarea din cauza a 7.000 de lei. Parchetul a făcut, deja, primul pas și cerut transformarea amenzii penale în zile de pușcărie. (TOATĂ POVESTEA AICI).

“Regele barbutului” își strigă disperarea: “Am fost uitat de toți! Poliția și procuratura…”

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a luat legătura cu Ion Pârnică, iar mărturiile celui mai cunoscut barbugiu din țară sunt absolut cutremurătoare. “Oneaţă” a recunoscut că riscă să ajungă după gratii pentru că nu a plătit la timp o amendă, însă nu înțelege de ce procurorii nu au fost la fel de prompți în a aplica legea și după ce a fost bătut măr la un botez unde Adrian Minune, manelist pe care chiar el l-ar fi lansat, a fost naș.

Am fost uitat de toți finii și apropiații, toți m-au dat la o parte și nu vor să mai audă de mine. Nu mă așteptam la așa ceva, nimeni nu mai ține legătura cu mine. Am ajuns să fac pușcărie pentru o amendă de 7.000 de lei. Poliția și procuratura au luat imediat măsuri pentru sancțiunea pe care am primit-o, vor să mă bage la închisoare. În schimb, nimeni nu a luat vreo măsură pentru că am fost «măcelărit» la botezul unde Adrian Minune a fost naș. Ba mai mult, tot pe mine m-au acuzat de ce s-a întâmplat acolo. Am angajat un avocat și l-am trimis la secția de poliție să vadă ce s-a întâmplat cu cazul meu.

(CITEȘTE ȘI:  A PIERDUT O VILĂ ŞI ACUM… MILIONARUL ”MÂNĂ DE AUR” ŞI-A AMANETAT PÂNĂ ŞI CAVOUL DE 80 MII €!)

S-a prezentat acolo, le-a spus că a venit în numele meu, iar poliția i-a spus că nu cunoaște nimic. Eu nu am putut merge cu avocatul pentru că sunt plecat din țară. Patronul localului unde am fost bătut se laudă că nu am ce să-i fac, că el este tare și că, dacă mă pun cu el, mă bagă la pușcărie. Cer ajutorul prietenilor mei, să mă îndrume să procedez cum trebuie. Deci ce mi s-a întâmplat la botez este ceva incredibil. Am fost invitat de Adrian și am fost bătut de niște paznici, care pentru mine sunt niște femei. Au sărit pe mine mișelește și m-au atacat ca niște perverși. Dacă aveau puțin creier, nu trebuia să procedeze astfel. Patronul localului nu are nici el minte”, a spus “Regele barbutului” pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

„Oneaţă” a lansat mai mulţi manelişti de-a lungul timpului

Dezamăgit de Adrian Minune: “M-a lăsat pradă!”

Ion Pârnică este total dezamăgit de atitudinea lui Adrian Minune, manelist pe care chiar el l-ar fi lansat. Totodată, “Oneață” așteaptă un semn, un sfat, o încurajare de la persoanele pe care le-a ajutat de-a lungul timpului pentru a scăpa de problemele care nu-i dau deloc pace.

(VEZI AICI: ”REGELE BARBUTULUI” ÎȘI ACUZĂ FOSTA CONCUBINĂ CĂ I-A ”FURAT” PALATUL!)

Apelez la toți prietenii mei, nași, fini, cumetri și alți apropiați să mă ajute măcar cu mesaje scrie, să știu ce să fac. Aștept un semn în special de la cântăreții de manele pe care eu i-am susținut și am fost tot timpul alături de ei. Și, încă o dată, vreau să repet că Adrian Minune nu a făcut bine că nu a luat nicio măsură după ce am fost bătut.

Nu meritam să fiu «măcelărit» la botezul unde a fost naș. Eu am fost cu el om, m-am băgat pentru el în toate belele pe care le-a avut de-a lungul anilor. Eu nu lăsam pe nimeni pradă, așa cum a procedat el. A ajuns acum sus și a uitat. Dar nu-i nimic, să se gândească la faptul că există un Dumnezeu care ne vede pe toți”, ne-a mai declarat “Regele barbutului”.

Adrian Minune și Ion Pârnică, în perioada când erau buni amici

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, urmează să vă țină la curent cu desfășurarea evenimentelor.

L-a exasperat pe Gigi Becali

Ion Pârnică este, poate, cel mai cunoscut barbugiu din România. De-a lungul timpului, a învins la jocuri de noroc mai multe VIP-uri, printre ele numărându-se Gigi Becali, vărul acestuia, Giovani, dar şi Victor Piţurcă.

“Oneaţă” are “jocul” în sânge şi nu se poate opri nici atunci când pierde sume exorbitante. Bărbatul a şi câştigat însă bani frumosi la cazino de-a lungul anilor, iar printre “victimele” sale au fost şi milionari.

Potrivit surselor noastre, naşul lui Jean de la Craiova a jucat de câteva ori împotriva lui Gigi Becali şi i-a luat acestuia sume frumoase.

Gigi era încrezător că-l va face pe «Oneaţă», că-i va lua banii, însă ăsta este vulpe bătrână. S-a dat lovit, i-a lăsat finanţatorului FCSB-ului impresia că este pe val, după care a început atacul”, au declarat sursele noastre.

(NU RATA: CREDITORII L-AU SOMAT PE ”MILIONARUL CU MÂNĂ DE AUR” CĂ-I DEZGROAPĂ MORȚII!)

Potrivit acestora, Gigi Becali s-a luat, la un moment dat, cu mâinile de cap. “Îi venea să-şi smulgă părul din cap, l-a terminat cu nervii «Oneaţă». Becali nu înţelegea de unde scoate naşul lui Jean de la Craiova asemenea cărţi şi de unde are noroc aşa dintr-o dată. L-a suspectat chiar şi că trişează, dar naşul manelistului juca foarte corect.

După ce a pierdut o grămadă de bani, Gigi Becali a cedat. S-a ridicat, era nervos şi avea o privire pierdută. Nu îi era de banii pierduţi, ci de faptul că n-a putut să-l bată pe «Oneaţă». S-a uitat la el, i-a zis că a mâncat c.… de are aşa noroc, şi a plecat”, au mai spus sursele noastre.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)