„Regele audiențelor” profețește Apocalipsa Televiziunii. “Eu o să fiu cel mai lovit după ce…”

Publicat: 07/04/2020 | 12:00

Dan Negru este înspăimântat de ce va urma la capătul pandemiei de COVID-19, care a blocat toată planeta. Îndrăgitul prezentator consideră că televiziunile se vor prăbuși și, în lipsa banilor, vor renunța la produsele de lux în favoarea celor de slabă calitate. Ar urma o luptă teribilă pentru supraviețuire, ce se va întinde pe durata mai multor luni. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, care sunt previziunile celui supranumit “Regele audiențelor” pentru piața de televiziune din România. (VEZI AICI: LEGĂTURA NEȘTIUTĂ DINTRE DAN NEGRU ȘI SUPER-MODELUL CARE SE MĂRITĂ CU MOȘTENITORUL AVERII DE 2 MILIARDE €: “AU FOST ANUMITE MOMENTE CÂND…”)

Dan Negru este un prezentator de televiziune de succes. De-a lungul ultimilor ani, a moderat numeroase emisiuni care s-au bucurat de mare priză la public. În prezent, este angajat la Antenă, iar show-urile sale sunt, fără exagerare, unice și spectaculoase.

STARE DE URGENȚĂ. Streinu-Cercel a anunțat când vom putea ieși din case

Prezentatorul TV nu este, însă, deloc liniștit, iar pandemia de COVID-19 îl îngrijorează teribil, ca de altfel pe toți românii.

“Un Revelion costă și 300.000 de euro! Cine va mai plăti atâția bani?!”

Cel supranumit “Regele audiențelor” este ferm convins că posturile de televiziune vor strânge și mai mult cureaua după ce va fi ridicată starea de urgență, ocazie cu care produsele de lux ar urma să dispară.

Eu o să fiu cel mai lovit după ce trece pandemia. Produsele de lux vor dispărea, televiziunile nu vor mai aloca bugete ca până acum. Eu deja încep să mă gândesc dacă voi avea unde să fac Revelionul 2021, ce post TV își va permite să susțină financiar un astfel de eveniment. Pentru că la mijloc vor fi 200, 250, 300 de mii de euro. Cine își va mai permite să cheltuie atâția bani? Părerea mea este că produsele de lux se vor prăbuși, vor dispărea, iar cel mai «bulit» voi fi eu. Exact cum am pățit și după criza din 2008. Va fi foarte, foarte greu, televiziunea se va prăbuși!”, s-a confesat Dan Negru apropiaților potrivit surselor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Dan Negru, alături de cei doi jurați de la „Next Star”, Loredana Groza și Ștefan Bănică Jr.. Emisiunea a fost suspendată după ce a început pandemia de COVID-19

Îngrijorat pentru viitor: “În lipsa produselor de lux, televiziunile vor merge pe…”

În lipsa emisiunilor consacrate, cu public de calitate, pe “sticlă” ar urma să apară, potrivit lui Dan Negru, reality-show-uri și emisiuni mondene din care cu greu poți învăța ceva, unde cei prezenți vor căuta doar publicitate.

EXCLUSIV. Povestea tinerei care este alături de femeile însărcinate pe timpul pandemiei de coronavirus: „Presiunea și incertitudinea le provoacă frică”

În lipsa produselor de lux, televiziunile vor merge pe emisiuni care nu necesită mulți bani. Vor găsi un platou, vor pune o canapea, două fotolii, o plasmă și vor aduce așa-zise vedete să se «maimuțărească», unele dintre ele chiar și gratis, disperate să apară la TV. Calitate nu va mai exista, din punctul meu de vedere. Nu se va mai pune accent pe decor, pe notorietatea invitaților, pe cultura lor. O soluție va fi și reality-show-urile. Acolo e mai simplu. Îi duci pe un câmp, îi pui să alerge, să bată din palme, nu e mare greutate. Situația va dura câțiva ani buni, nu doar câteva luni”, le-a mai mărturisit apropiaților prezentatorul TV. (CITEȘTE ȘI: CINE A ”FURAT-O” PE LOREDANA GROZA DE LA PRO TV + CE CONTRACT I-A PROPUS ANTENA 1?!)

Dan Negru, “Regele audiențelor”!

Născut pe 23 februarie 1971 la Timișoara, Dan Negru este un prezentator român, celebru pentru succesul showurilor TV și pentru longevitatea carierei în televiziune. A fost inclus în “Top Host European Broadcast” datorită faptului că a prezentat simultan formate internaționale de succes în două țări diferite, România și Republica Moldova.

Dan Negru este singurul moderator european de televiziune care a prezentat 20 ani consecutiv Revelioane televizate, fiind lider de audiență, conform studiilor oficiale. Show-urile sale au avut un impact atât de mare asupra telespectatorilor încât “Fac revelionul cu Negru” a devenit o exprimare clasică pentru cei care petrec noaptea dintre ani acasă, la televizor.

(CITEȘTE ȘI: DAN NEGRU, ATAC FĂRĂ PRECEDENT LA PRO TV, DUPĂ CE I-A „FURAT” EMISIUNEA DE LA ANTENA 1: „CU PENELE ALTUIA TE POȚI…”)

Și-a început activitatea la Radio Timișoara în 1991, apoi a activat la TVR din 1994 și din 2000 la Antenă.

Este cunoscut pentru show-uri TV care au stabilit recorduri de audiență atât în România, cât și în Republica Moldova: Next Star, Ghicește vârsta (Guess my age), Te pui cu Blondele (Beat the Blondes), Vrei să fii milionar (Who wants to be a millionaire), Batem Palma (Let’s make a deal), Ciao Darwin, Fabrica de staruri (Star Factory), Da sau Nu (Deal or not Deal), Plasa de stele, Competiția, O seară de vis împreună cu Mihaela Rădulescu, Revelioane 1999-2018, Festivaluri Mamaia, Eurovison, Callatis, Academia Vedetelor, Ziua Judecății, Geniali împreună cu Simona Gherghe, Jocuri la Saint Tropez (Jeux sans Frontieres) sau Echipa Fantastică. (NU RATA: SONDAJ DE OPINIE. CE CRED ROMÂNII DESPRE CORONAVIRUS ÎN PLINĂ PANDEMIE. TU CE PĂRERE AI DESPRE COVID-19? A FOST CREAT ÎN LABORATOR SAU NU?)

Din 2010 este moderator TV și în Republica Moldova la televizunea Prime, cu emisiunile: “Vrei să fii milionar?”, “Da sau Nu?”, “Fabrica de staruri”, “Roata Norocului”.

VACCINUL PENTRU COVID-19, finanţat de Bill Gates, începe să fie testat pe oameni

În 2010 a lansat, la editura, Corint cartea “Amintiri în alb-negru” cu o prefață semnată de Mihaela Rădulescu și ilustrată de caricaturistul Ștefan Popa Popa’s.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)