Acasă » Trending » Realitatea bate serialul de la PRO TV… L-am filmat la shopping pe ”Brânzoi” din Las Fierbinți!

Realitatea bate serialul de la PRO TV… L-am filmat la shopping pe ”Brânzoi” din Las Fierbinți!

De: Alexandru C. 22/02/2020 | 23:42

În anul 2012, chiar în prima zi a lunii martie, Pro TV propunea telespectatorilor un serial de comedie cu accente rurale, ”Las Fierbinți” și – încă de la primele episoade – audiențele au fost peste așteptări. Anii au trecut, sezoanele s-au succedat, iar serialul este și astăzi emblematic pentru postul de televiziune. Personajele au cucerit publicul, replicile savuroase au făcut și fac deliciul serilor în care este difuzat un episod, iar Celentano, Firicel, Vasile – primarul localității -, Bobiță, Dorel, Asiprina, Geanina, Dalida sau Brânzoi au devenit personaje de-a dreptul ”legendare” la nivel mediatic. Ion Ionuț Ciocia – alias ”Brânzoi” – n-ar mai putea să lipsească din scenariul serialului, iar personajul său aduce sarea și piperul. E drept că are ”concurență” serioasă, fiecare personaj al serialului ”Las Fierbinți” fiind… o lume în sine, dar Brânzoi s-a ținut și se ține tare pe poziție. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a redescoperit pe Brânzoi… la shopping. Nu există mall în ”Las Fierbinți” – cel puțin deocamdată -, dar Capitala oferă destule locații unde oamenii se pot relaxa și pot face cumpărături după pofta inimii. Vă prezentăm imagini în exclusivitate cu actorul Ion Ionuț Ciocia, într-o zi în care și-a luat ”liber” de la familie și a ”bătut” magazinele pentru a studia, cu atenție, oferta. (CITEȘTE ȘI: LOVITURĂ PRIMITĂ DE SERIALUL LAS FIERBINȚI)

Ion Ionuț Ciocia a fost membru al grupului umoristic ”Vouă” – activând din 1995 și până în 2000 – impunându-se și acolo drept un membru de bază al echipei. Dar serialul ”Las Fierbinți” de la Pro TV i-a i-a oferit lui Ionuț Ciocia șansa de a se desfășura în tipare unde se identifică 100% cu personajul Brânzoi, începând cu vestimentația rurală pe care o poartă natural și încheind cu drumurile pe care le face prin sat în căruță. (VEZI ȘI: RENUNȚĂ PRO TV LA SERIALUL LAS FIERBINȚI?!)

Brânzoi a ”fugit” din sat și a ajuns la mall

Suntem obișnuiți să-l vedem pe Ion Ionuț Ciocia pe scena teatrului sau în filme, însă atunci când spui ”Las Fierbinți” îți apare instantaneu în minte. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vi-l prezintă pe Brânzoi îmbrăcat casual, abandonând fesul, vesta de lână și biciul cu care mână calul prin sat. Actorul și-a propus o partidă de shopping, iar soția i-a dat ”liber”, astfel încât Brânzoi a luat magazinele la rând. A studiat oferta vestimentară, a verificat blugii expuși, s-a uitat la cămăși și pulovere, a cerut o părere suplimentară, la un moment dat, unuia dintre responsabilii magazinului în care intrase. (NU RATA: BOBONETE A LUAT FOC! ACTORUL DIN LAS FIERBINȚI, SCANDAL MONSTRU)

Brânzoi a părăsit ”Las Fierbinți” și a mers la mall

Brânzoi pare calmul întruchipat chiar și atunci când ar dori să cumpere ceva, însă nu pare deloc hotărât să treacă la fapte. E drept că te-ai aștepta, în orice moment, să apară de undeva și Celentano sau Firicel, pentru a mai spune niște replici hazlii, iar dacă dintr-o cabină de probă ar ieși, intempestiv, și simpatica Geanina sau Aspirina, atunci totul s-ar putea transforma într-un alt episod savuros din ”Las Fierbinți”, de data aceasta adaptat vieții la oraș. Iar realitatea citadină nu poate elimina, firește, mall-urile, acolo unde – de mulți ani – ”plimbăreții” găsesc tot timpul ceva de făcut sau de cumpărat, indiferent dacă sunt sau nu vedete.

Actorul Ion Ionuț Ciocia – care îi dă viață personajului Brânzoi – este în căutarea hainelor… perfecte

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a surprins un Brânzoi răbdător, chiar dacă a intrat și a ieșit din magazine fără a transmite, prin bagaje, că a fost impresionat de ceva. Acum, orice s-ar spune, poate că a fost vorba doar de o simplă plimbare menită a oferi câteva zeci de minute de liniște interioară, într-o atmosferă impregnată de mirosul parfumurilor scumpe, și nu de cel rural. Dar asta numai Brânzoi poate ști. Cert este că Ion Ionuț Ciocia confirmă ideea că este nu numai un tată de familie responsabil, ci și un actor care nu umblă, niciodată, cu nasul pe sus. O fi Brânzoi vedetă, dar se comportă, în public, ca un bărbat relaxat, stăpân pe situație, modest și fără excese. (VEZI AICI: ROLUL DEOCHEAT JUCAT DE GIANINA DIN LAS FIERBINTI. IMAGINI NEMAIVAZUTE CU VEDETA PRO TV)

Brânzoi a studiat, îndelung, oferta

”Nu-mi iau actriță, să nu murim amândoi de foame”

Puţini ştiu că Brânzoi din ”Las Fierbinți” este, înainte de toate, un bărbat etichetat de cei care îl cunosc drept un ”familist convins”. Actorul are, de mulți ani, o căsnicie construită pe o fundație solidă. Soţia lui Ionuț Ciocia este contabilă, preferând o viață absolut normală, departe de lumina reflectoarelor. Firește, s-a obișnuit cu ideea că soțul său este unul dintre cei mai recunoscuţi şi îndrăgiţi actori din România, iar acesta spune că nu ar fi vrut să se însoare cu o actriță pentru a… nu muri, amândoi, de foame. (CITEȘTE ȘI: CUM A „FURAT” ANTENA 1 SERIALUL LAS FIERBINȚI DE LA PRO TV)

”E expert contabil. Am zis că meseria noastră e destul de ciudată, azi ai angajamente, mâine n-ai. Şi atunci am zis: «Bă, nu-mi iau actriţă, să nu murim amândoi de foame». Nu, întâmplarea a făcut să nu fie actriţă, pentru că am avut şi prietene actriţe. Întâmplarea a făcut să mă însor cu ea. Aşa a vrut Dumnezeu”, a declarat Ion Ionuţ Ciocia, la un  moment dat, pentru click.ro.

”Lasă proștii la televizor, ieși din personaj”

Ion Ionuț Ciocia s-a identificat cu personajul Brânzoi, de-a lungul timpului, iar asta a dus și la replici ironice venite din partea soției sale. Chiar actorul a recunoscut că partenera de viață l-a sfătuit, mai în glumă, mai în serios, să lase ”proștii la televizor” și să părăsească personajul, să ”iasă” din el.

”Soţia mea îmi spune: Lasă proştii la televizor, ieşi din personaj. E o fată frumoasă, discretă. N-a fost prea mare iubire la început, dar iată că sunt cu ea de 13 ani şi de 9 ani căsătoriţi. Ne-a binecuvântat Dumnezeu cu doi copii. Am jucat un copac, Arlechino, un dovlecel. Mă ajută şi faţa”, a mai declarat actorul. (VEZI ȘI: CE SE ÎNTÂMPLĂ CU SERIALUL LAS FIERBINȚI)

Ion Ionuț Ciocia este un familist convins

Nepoata lui Brânzoi, model, actriță și licențiată în Drept

Dar Ion Ionuț Ciocia se poate lăuda și cu o nepoată care se ”mișcă” natural atât în ceea ce privește actoria, cât și… cariera de model. Daniela Trica a plecat de mai mulți ani din România – peste Ocean – fiind stabilită în Los Angeles, acolo unde încântă ochii și culege aplauzele celor pasionați de modă. Și-a ales meseria încă de pe când pășea pe meleagurile țării natale, pentru că încă din copilărie se întrezărea pentru ea un viitor fulminant ca model. Asta s-a și întâmplat, Daniela fiind aleasă Miss Romania la Miss Euro Global. Un corp de invidiat, frumusețe și senzualitate. Trei criterii esențiale care au propulsat-o pe Daniela în vârf, acolo unde, de altfel, reușește să se mențină. Cu multă muncă, spun apropiații ei.

”A făcut totul singură, a plecat de jos, a muncit mult, a ajuns aici fără ajutorul nimănui. A realizat totul singură, într-o lume în care competiția este foarte mare. Este un model pentru cine are un vis în viață”, a dezvăluit o apropiată a tinerei. (NU RATA: MIHAI BOBONETE, LA UN PAS DE MOARTE ÎN GRECIA)

Daniela, nepoata lui „Brânzoi” din ”Las Fierbinți”

Însă Daniela nu este doar model. Nepoata lui Brânzoi din ”Las Fierbinți” cochetează și cu actoria, jucând în filmele Armenia, My Love sau The Second Coming of Christ. Pe de altă parte, Daniela este absolventă a Facultății de Drept  – Universitatea ”Titu Maiorescu”, însă pasiunea ei cea mare, modelingul, avea să aibă câștig de cauză, astfel că s-a întrecut pe sine la fiecare apariție, primind aprecieri la scenă deschisă. (CITEȘTE ȘI: BOBONETE ȘI VĂNCICĂ RENUNȚĂ LA LAS FIERBINȚI?!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un semafor, în BUCUREȘTI: „Este absurd!”
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu el: „Verdictul final...”
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
Devine obligatoriu din 6 iulie! Dispozitivul pe care trebuie să-l aibă mașinile la bord
Devine obligatoriu din 6 iulie! Dispozitivul pe care trebuie să-l aibă mașinile la bord
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
S-a aflat ce a făcut Ion Iliescu. A fost nevoie de aproape 30 de ani să se întâmple
S-a aflat ce a făcut Ion Iliescu. A fost nevoie de aproape 30 de ani...
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Gabriela Cristea, acuzată că păcălește oamenii care comandă celebrii cozonaci: „Sesizați ANPC”
Gabriela Cristea, acuzată că păcălește oamenii care comandă celebrii cozonaci: „Sesizați ANPC”
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în luna mai 2024
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în...