Reacții devastatoare după ce CANCAN.RO a făcut anunțul: ”Fără milă pentru așa miliardari!” Ce s-a întâmplat și despre cine e vorba

Publicat: 06/03/2020 | 18:17

CANCAN.RO dezvăluia că Adela Chirică i-a deschis un nou proces lui Nicolae Sota, cel care i-a fost iubit și are un copil cu el. Dacă la primul, fostul manechin cere pensia alimentară, la al doilea, care va avea primul termen pe 3 aprilie, mama lui Davis vrea ca Sota să plătească școlarizarea băiatului, pe care a întrerupt-o în mai, anul trecut.

Adela Chirica a postat pe pagina sa de socializare articolul publicat de site-ul nostru (vezi AICI toate detaliile), iar reacțiile prietenilor ei nu s-au lăsat așteptate. (CITEȘTE ȘI: ADELA CHIRICĂ, ATAC DEVASTATOR LA FOSTUL IUBIT MILIARDAR: ”PENTRU ULTIMA OARĂ AM FOST PROASTĂ! CUM AM FOST ȘANTAJATĂ…”)

”Pentru Davis sunt capabilă de orice. Să mă fac preș și să accept orice pentru linistea lui sau… să devin cel mai cumplit partener de război. Nimic, nimic…nu e prea mult pentru fiul meu. Doar pe mine mă are și voi lupta pentru el oricât de greu ar fi. Războiul a început”, a scris Adela, iar comentariile au curs gârlă. (VEZI AICI: MESAJUL TĂIOS AL ADELEI CHIRICĂ PENTRU AFACERISTUL MILIARDAR, DUPĂ SENTINȚA INSTANȚEI: ”NU TE GÂNDEȘTI CĂ NU IEI BANII CU TINE ÎN MORMÂNT?”)

 

Reacții devastatoare după ce CANCAN.RO a făcut anunțul: ”Ai auzit de karma?”

”Fără milă pt astfel de miliardari! Ești PUTERNICĂ!”, ”Sper să înțelegă toată lumea că postările tale au o importanță deosebită. Este un strigăt personal de durere dar în același timp încurajeaza alte doamne să nu se lase umilite și nedreptățite de părintele care abandonează copilul. În cazul tău situația este de ziare ce-i drept, nu contribuie la creșterea copilului bolnav, dar se laudă în ziare cât de bogat este și satisfăcut de viața lui fără să se uite în spate. Viața bate filmul, și eu sper ca într-o zi karma să își facă treaba”, ”Hmmm…nici de săracul asta nu mi-e milă????tot ce poți să faci, să nu te lași, Adele, niciodată!huuuuaaa săracule!”, ”Adele Chirica, ai auzit de karma??? Am auzit ca ii o curvă ordinară. Se intoarce si il lovește cand ii ziua mai buna …. Scuze de cuvântul ….dar asta ii adevărul. Sa va dea Dumnezeu putere sa luptati si sa se faca dreptate”, sunt câteva dintre reacții. (NU RATA: MESAJUL CUTREMURĂTOR AL ADELEI CHIRICĂ: ”SE VA DECIDE SOARTA COPILULUI MEU! DOAMNE FEREȘTE SĂ AJUNG EU SĂ…” + DEZVĂLUIRI ULUITOARE DESPRE FOSTUL IUBIT MILIARDAR)

Davis suferă de Sindromul Dravet

Davis, băiatul în vârstă de 13 ani al Adelei, suferă de Sindromul Dravet, o formă rară și periculoasă de epilepsie. Primele convulsii au apărut la doar 7 luni de viață, iar la scurt timp le avea aproape în fiecare zi. După cinci ani în care nu a găsit nicio soluție în România, Adela și-a luat fiul și a plecat în Franța, unde micuțul a fost diagnosticat. De atunci, viața Adelei Chirică este o luptă zilnică, în încercarea de a-i face lui Davis un trai cât mai normal.