Reacția unui localnic din Kenya, după ce a văzut cât de bine arată Andreea Bănică

Publicat: 26/04/2021 | 09:11

Andreea Bănică e într-o formă de zile mari și reușește să întoarcă privirile oriunde merge, chiar și-n celălalt capăt al lumii. Aflată în vacanță în Kenya, artista nu a trecut neobservată iar localnicii s-au bucurat ori de câte ori și-a făcut apariția. 

Atunci când o vezi pe Andreea Bănică nici nu te gândești că a născut de două ori. Artista face sacrificii mari pentru a-și menține silueta, dar atunci când se uită în oglindă este mândră de felul în care s-a transformat. Același lucru se întâmplă și când iese pe stradă sau merge în vacanțe căci nu puțini sunt bărbații care întorc capul după ea.

Așa s-a întâmplat și în Kenya, destinația aleasă pentru o vacanță cu fiica ei, unde un localnic nu și-a putut lua ochii de la ea. Îmbrăcată într-o pereche de pantaloni scurți, cu bocanci în picioare și o cămașă lejeră, cu animal print, care-i lăsat bustul generos la vedere.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Banica (@iamandreeabanica)

Amuzantă din fire, după ce a încărcat fotografia, Andreea Bănică și-a întrebat fanii dacă domnul din imagine o place sau nu. Răspunsurile au fost diverse și pline de umor.  „Te soarbe din priviri” ,  „Mai întrebi? Cine să n-o placă pe Andreea Bănică?”, „Cu siguranță și-ar dori o așa frumusețe„, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fanii vedetei.

 

CITEȘTE ȘI ANDREEA BĂNICĂ ȘI LUCIAN MITREA FAC BANI CHIAR ȘI ÎN TIMPUL PANDEMIEI. ÎN CE AU INVESTIT CEI DOI SOȚI

Motivul pentru care Lucian Mitrea nu a mers cu artista în vacanță

Andreea Bănică a dezvăluit motivul pentru care Lucian Mitrea, soțul ei, a rămas acasă. Vedeta susține că Lucian este prins cu niște proiecte, dar trebuie să aibă grijă și de părinții lui. Însă, nu e niciun motiv de supărare căci l-a luat pe cel mic și au plecat într-o excursie împreună.

„Nu am mers împreună din mai multe considerente… Noah este prea mic pentru această aventură! Lucian se ocupă de hotelul de la mare și alte proiecte, are grijă de părinții lui, deci nu putea pleca din țară.

Băieții și-au luat rulota și au plecat și ei într-o excursie pentru ca Noah să nu simtă prea tare plecarea noastră”, le-a răspuns Andreea curioșilor.

VEZI ȘI CLAUDIA PĂTRĂȘCANU ȘI ANDREEA BĂNICĂ AU AJUNS LA JUDECĂTORIE! „AM OBOSIT, DAR MERGEM ÎNAINTE”

Sursă foto: instagram.com/iamandreeabanica/