Reacția Sofiei când a văzut-o pe mama ei bătută! Cum reușea Bianca Drăgușanu s-o păcălească pe fetiță

Publicat: 29/12/2020 | 09:45

Bianca Drăgușanu avea să recunoască tot! A făcut-o în emisiunea Andreei Mantea, la emisiunea Trăiri, iar dezvăluirile au fost tulburătoare. De altfel, diva avea să recunoscă, în premieră, că a fost bătută.

În ediția de luni, 28 decembrie, a emisiunii „Trăiri alături de Andreea Mantea”, Andreea i-a făcut o vizită Biancăi Drăgușanu, iar fosta lui Alex Bodi avea să facă dezvăluirile, printre lacrimi. Cum a fost bătută, dar și cât a avut de suferit Sofia, fetița ei. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU A FOST LUATĂ PE SUS DE „MASCAȚI”. CE S-A ÎNTÂMPLAT CU VEDETA)

Iată tulburătorul dialog:

Andreea: Dar spune-mi, e adevărat că te-a și lovit?

Bianca: Da! E adevărat. Nu am recunoscut până acum.

Andreea: Sofia a fost afectată? Știu că se atașase de fostul tău soț.

Bianca: Da!

Andreea: Dar cum a reacționat când te vedea…

Bianca: Încercam să ascund totul cu machiaj. Îi spuneam că sunt machiată de Halloween. Mă vedea apoi și mă întreba de ce nu s-a dus machiajul după ce m-am spălat pe față…

Bianca Drăgușanu, relație cu milionarul Cengiz Şıklaroğlu

Bianca Drăgușanu nu a recunoscut public că ar forma un cuplu cu milionarul Cengiz Şıklaroğlu. Doar că ultimul gest făcut de vedetă indică faptul că la mijloc este mai mult decât o simplă amiciție. În acest sens a postat pe contul ei de Instagram un filmuleț surprinzător prin care i-a făcut o declarație de dragoste. Bianca Drăgușanu a scris pe Instagram în dreptul unui clip ce îl înfățișa pe Cengiz la televizor, etichetându-l la acea postare și scriind „The light of my life” – „Lumina din viața mea”, cuvinte destul de mari la adresa milionarului turc. Bianca a mai scris „Bună dimineața” și părea extrem de bine dispusă, semne că se îndrăgostește pe zi ce trece de „gangsterul” din Turcia?

Milionarul a vrut să lămurească situația și a infirmat zvonurile conform cărora el ar avea o relație cu Bianca Drăgușanu. ”Avem nevoie de timp. Orice bărbat şi-ar dori-o pe Bianca. Este ceva normal. Dar acum nu am timp pentru că trebuie să muncesc. Şi mai am şi alte probleme: nu pot ieşi. Stau numai în Istanbul. Nu pot veni în România. Nu pot ieşi de aici. Cred că Bianca s-ar plictisi de mine. Şi poate după două luni ar spune că vrea să meargă la petreceri, iar eu nu pot să merg şi mi-ar spune că nu mă mai vrea. Bianca este foarte diferită. Viaţa mea este atât de diferită… Poate că ea ar vrea, poate că eu aş vrea să fie ceva între noi, dar viaţa mea… Începe o perioadă grea pentru mine pentru că abia am ieşit din închisoare, acum 4 luni şi să am o relaţie este foarte greu pentru mine”, a declarat milionarul.