Reacția Oanei Zăvoranu când a auzit că Raluca și Pepe s-ar putea împăca: ”Marș la coteț!”

Publicat: 14/12/2020 | 09:07

Oana Zăvoranu a reacționat în stilu-i caracteristic atunci când a auzit că Pepe și Raluca Pastramă s-ar putea împăca. Oana este depărere că totul nu va fi decât o regie pe care cei doi o vor pune în practică pentru un nou subiect fiebinte din showbiz.

”Raluca, Pepe este soţul tău şi tatăl copiilor tăi! Noi am fost mereu o familie respectabilă. Ştii asta, şi mai ştii că pentru noi nu există divorţ. Nu este deloc uşor să rezişti într-o căsnicie. Dar Pepe este soţul tău şi la o adică trebuie să mori acolo!”, i-ar fi zis Ion Pastramă fiicei sale, potrivit apropiaților, scrie impact.ro. Raluca Pastramă avea să facă și ea primele declarații. “Nu vreau ca tata să mai fie amestecat în divorțul meu! Mâine-poimâine o să aflu că a fost vina mamei. Nu există decât doi vinovaţi în această chestiune, eu şi Pepe!”, a declarat Raluca Pastramă pentru aceeași sursă. (CITEȘTE ȘI: NEGOCIERE LA SÂNGE. CE E DISPUS PEPE SĂ ÎI DEA RALUCĂI ÎN SCHIMBUL FETIȚELOR)

Reacția Oanei Zăvoranu când a auzit că Raluca și Pepe s-ar putea împăca: ”Marș la coteț!”

Oana Zăvoranu avea să aibă o nouă reacție, după ce a auzit că în scenă a apărut șu tatăl Ralucăi, Ion Pastramă. ”Să mai ziceți vreodată că nu știu eu tot. Ce vă ziceam eu? Ia uite mă cum nu mai divorțează papagalii ăștia doi. Sunteți sigur extrem de surprinși. Scandal de doi lei 50. Acum brusc el o să cânte de împăcăciune și dragoste! O să aibă și el cu trei concerte mai mult că oricum e un fâs subiectul asta. Ia marș la coteț cu toții din familia asta bună”, a spus Oana Zăvoranu pe Instagram. (NU RATA: UN NOU RĂZBOI ÎNTRE PEPE ȘI RALUCA PASTRAMĂ! DE DATA ACEASTA ESTE VORBA DE AVERE. S-A AJUNS IAR LA TRIBUNAL)

Raluca Pastramă și Pepe au devenit soț și soție în anul 2012, iar la o distanță de doar câțiva ani au devenit părinții a două fetițe de care vor avea mereu grijă în educația și creșterea lor, chiar și după ce vor divorța în mod oficial!