Reacția Oanei Roman, după ce fanii au pus-o la zid: „Să vă duceți să-i înjurați pe cei care v-au instigat”

Publicat: 05/03/2021 | 21:07

 

Oana Roman rămâne ținta răutăcioșilor, chiar dacă încearcă tot timpul să demonstreze că nu apelează la photoshop. Vedeta nu reușește sub nicio formă să-i convingă pe cei care-i urmăresc activitatea că a slăbit. Iar din această cauză există foarte multe glume pe seama ei. După cel mai recent episod de acest gen, Oana Roman a izbucnit și a postat toate fotografiile, fără a fi editate în niciun fel. 

După ce vedeta a postat o serie de fotografii în care apare îmbrăcată în niște rochii scurte, care-i lăsau picioarele la vedere, fanii au reacționat. Astfel că la postările făcute de Oana Roman nu au existat prea multe comentarii în care să fie lăudată pentru felul în care arată, ci pentru felul în care și-a editat fotografiile. Mai multe persoane susțin că Oana și-a editat picioarele să pară mai slabe, doar că a omis că i se văd în geam. Însă Oana vine cu dovada faptului că nu este așa și că din nou este victima unor persoane cu intenții răutăcioase.

„Pentru că deja este obsesie națională și deja stă toată lumea să disece pozele mele, doar pentru că s-a creat o manipulare la care lumea a mușcat precum peștii. Voi publica absolut toate pozele făcute în acea zi. Cele făcute de telefon, în forma lor brută, fără absolut niciun filtru. Apoi, toți cei care mă călcați în picioare degeaba , doar pentru că vă instigă unii și vă bateți joc de un om pe nedrept, să vă retrageți cuvintele.

Sunt și eu om! Nedreptatea asta se va întoarce la voi într-o zi, sub o formă sau alta. Voi pune telefonul meu la dispoziția oricui pentru a se vedea că aceste poze nu sunt editate. Apoi să tăceți pentru totdeauna. „, a fost mesajul postat de Oana Roman pe Instagram.

CITEȘTE ȘI FANII NU O SCAPĂ DIN OCHI PE OANA ROMAN. DETALIU DIN ULTIMELE IMAGINI PUSE PE INSTAGRAM CARE I-A SCANDALIZAT: „NU ÎNȚELEG”

Oana Roman: „Să mergeți să-i înjurați pe cei care v-au instigat”

După ce a postat fotografiile exact așa cum le are în telefon, Oana Roman are un mesaj pentru cei care o vorbesc de rău.

„Și acum tăceți! Să vă duceți să-i înjurați pe cei care v-au instigat, știind că nu veți gândi logic și veți mușca momeala. Pentru că ei cu asta se ocupă, să exploateze prostia.”, a mai adăugat vedeta, după ce a postat pozele fără edit.

VEZI ȘI OANA ROMAN, HOTĂRÂRE DRASTICĂ DUPĂ CE A DIVORȚAT DE MARIUS ELISEI: “MAI BINE PENTRU LINIȘTEA MEA”. PSIHOLOGII NU RECOMANDĂ ASTA PE TERMEN LUNG