Reacția Oanei Roman după ce a aflat de discuțiile dintre Marius Elisei și transsexualul Delia Rexha

Publicat: 29/01/2020 | 16:33

După cel mai nou scandal din showbiz-ul românesc, a apărut și prima reacția a Oanei Roman după ce a aflat de discuțiile dintre Marius Elisei și transsexualul Delia Rexha.

Nici n-au anunțat bine că au revenit la sentimente mai bune, după separarea de la finele anului trecut, că o nouă controversă a ”lovit” cuplul Oana Roman – Marius Elisei. Soțul vedetei a fost prin ”pe picior greșit” cu un transsexual celebru, Delia Rexha, fosta iubită a vestitului manelist Nicolae Guță. (CITEȘTE ȘI: AVEM MESAJELE CARE I-AR FI DISTRUS CĂSNICIA OANEI ROMAN)

Iată că după tot scandalul, Oana Roman a avut și prima reacție. Cel care a făcut dezvăluirea este Cristi Brancu. Prezentatorul TV a sunat-o pe Oana, care i-a mărturisit că nu vrea să dea nicio declarație publică.

„Dezamăgirea este atât de mare încât nu vrea să se implice emoţional”, a spus Cristi Brancu.

Soțul Oanei Roman și transsexualul s-au cunoscut în mediul online, acolo unde au purtat mai multe conversații de-a dreptul uluitoare. Conform mesajelor, ginerele fostului premier Petre Roman ar fi fost în căutarea unei relații și nu s-a declarat deranjat de faptul că la celălalt capăt al “firului” se afla un transsexual. Mai mult decât atât, Marius Elisei și-a exprimat dorința de a organiza o întâlnire cu acesta. (VEZI ȘI: MARIUS ELISEI, PRIMELE DECLARAȚII DESPRE “DISCUȚIILE” INTIME PURTATE CU UN TRANSSEXUAL CUNOSCUT: “E REAL, MĂ…”)

”Ți-am dat așa că îmi caut o amantă dacă s-ar putea / Păi vreau să fiu cu tine, nu o mai vreau pe asta. Îmi place ce corp ai tu și nu contează că esti transsexuală, ce contează asta. / Păi să văd cum scap de Oana, îi găsesc eu ceva motive și vin câteva zile la tine”, sunt doar câteva din mesajele pe care le-ar fi trimis Marius Elisei.