Reacția neașteptată a Vivianei Sposub, după ce Andreea Bălan a atacat-o, pe Instagram: „Dacă oamenii vor să mă vorbească pe la spate…”

Publicat: 08/04/2021 | 14:41

În urmă cu doar două zile, Andreea Bălan și-a ieșit din minți când a văzut că un fan a dat „like” paginii ei de Instagram, a fostului ei soț, George Burcea, dar și a actualei sale iubite, Viviana Sposub.

După ce a fost numită de Andreea Bălan „nici prezentatoare și care efectiv nu are nicio activitate”, Viviana a simțit nevoia să îi transmită un mesaj cântăreței, chiar dacă video-ul de mai jos, nu este adresat fostei soții a lui George Burcea.

„Dacă oamenii vor să mă vorbească pe la spate, chiar dacă este pozitiv sau negativ, lasă-i dracu să își facă de cap, mie nu îmi pasă”, transmite bărbatul euforic din video.

Ieșirea nervoasă a Andreei Bălan

Recent, o femeie i-a mărturisit Andreei Bălan că o apreciază atât pe ea cât și pe George Burcea și Viviana Sposub, iar reacția artistei a fost cel puțin șocantă.

„Nu ai cum să mă iubești pe mine, dar să îl susții pe fostul soț, care m-a denigrat public și m-a terfelit în ultimul hal și totodată să fii fana unei femei care nu e nici artistă, nici prezentatoare și care efectiv nu are nicio activitate.

Nu am înțeles deloc mesajele tale.Am crezut că ai probleme psihice. Îmi scriai aici și în același timp lăsai dincolo mesaje de iubire, admirație etc!. Niciun fan de-al meu nu a făcut asta”, i-a spus Andreea Bălan femeii.

Block și comentariile șterse

Vedeta nu concepe ca fanii ei să fie și fanii fostului soț, care, pretindea ea, i-a făcut viața un calvar. „Te rog frumos să le dai block și să nu mai postezi niciun mesaj dacă vrei ca eu să îți văd postările și story-urile.

Un adevărat fan niciodată nu susține oamenii care îl terfelesc – Oamenii care își terfelescu idolul am vrut să spun. Și tu trebuia să știi asta și să nu văd mesaje de pe acest cont acolo”, a continuat Andreea Bălan.

De asemenea, cântăreața i-a spuse fanei să șteargă orice comentariu a lăsat vreodată pe paginile de socializare ale celor doi. „Atunci șterge toate mesajele pe care le-ai lăsat vreodată paginilor lor”, a mai spus Andreea Bălan.