Reacția mamei tinerei incendiate, după condamnarea la 24 de ani a fostului iubit criminal: ”Sunt distrusă!”

Publicat: 31/01/2020 | 20:59

Cosmin Dan, tânărul din Buzău care și-a ucis iubita, Valentina Nica (21 de ani) a fost condamnat! Magistrații Tribunalului din Buzău l-au obligat pe ucigaș și la plata unei sume de bani pentru părinții fetei, drept daune.

24 de ani este condamnarea pe care a primit-o Cosmin Dan, cel care anul trecut și-a ucis iubita, în apartamentul acesteia, dându-i foc. El va trebui să plătească și daune către părinții tinerei, în valoare de 160.000 de euro.

Sentința pronunțată de Tribunalul Buzău nu este definitive, anunță observator.tv.

Valentina Nica a fost ucisă pe 23 februarie anul trecut, în Buzău. Cosmin Dan, care era student în București, a intrat în apartamentul fostei iubite și, în urma unui scandal, a lovit-o. Individul a stropit-o cu benzină pe tânăra de 21 de ani și i-a dat foc. Trupul neînsuflețit al fetei a fost găsit carbonizat de echipele de intervenție.

Milica Dodan, mama Valentinei Nica, a primit vestea condamnării lui Cosmin Dan cu amărăciune. Femeia se declară distrusă şi este convinsă că în 10-12 ani, criminalul fiicei sale va fi eliberat.

„Sunt distrusă! Nu pot să cred că instanța i-a putut da o asemena pedeapsă. După cum se aude, în 10-12 ani e liber. Mai ales cu acest recurs compensatoriu, e bine dacă face jumătate din pedeapsă. (…) Voi face tot ce îmi stă în putere pentru ca lucrurile să nu rămână așa”, a povestit Milica Dodan pentru reporterbuzoian.ro.