Reacția lui Sorin, presupusul șofer al mașinii în care Cornel Galeș, și-a găsit sfârșitul. “Să se uite pe telefon, să ia din agendă…”

Publicat: 07/12/2019 | 11:10

Stabilit în Spania, Cornel Galeș a fost implicat într-un accident de circulație și a murit după ce mașina s-a răsturnat. De-a lungul ulimelor zile, s-a vehiculat că Sorin, unul dintre prietenii fostului soț al Ilenei Ciuculete, s-ar fi aflat la volan.

(CITEȘTE ȘI: „TESTAMENTUL” PE CARE CORNEL GALEȘ L-A LĂSAT CU LIMBĂ DE MOARTE: ”POT SĂ MOR ORICÂND. NU ÎMI ESTE FRICĂ! REGRET DOAR CĂ…”)

Din păcate, autoritățile nu au reușit, încă, să obțină de la el o declarațiile oficială, bărbatul fiind de negăsit, motiv pentru care a și fost numit de opinia publică “martorul fugar”.

Potrivit a1.ro, Sorin a fost, la un moment dat, sunat de poliție pentru a cere informații cu privire la identitatea unui apropiat de-al lui Cornel Galeș. Atunci, “martorul fugar” le-a spus să se uite pe telefon, să ia din agendă un număr de telefon.

(VEZI AICI: PRIETENA ILENEI CIUCULETE, MESAJ CUTREMURĂTOR DUPĂ MOARTEA LUI CORNEL GALEŞ. „ACUM ŞI-A GĂSIT LINIŞTEA LÂNGĂ FEMEIA CARE L-A IUBIT”)

Cornel Galeș, ultimul mesaj pe WhatsApp

Potrivit activității sale de pe WhatsApp, Cornel Galeș a fost ultima oară activ în jurul orei 02:32. Atunci a intrat, pentru ultima oară, pentru a-i scrie cuiva un mesaj. Nu știm cine, momentan, dar știm un lucru: este ultima persoană care a vorbit cu el.