Reacția lui Selly după ce Cristian Tudor Popescu l-a făcut praf când a aflat că și-a lovit bolidul de 70.000 €! Clipul va deveni viral

Publicat: 17/12/2019 | 09:03

Declarațiile acide ale lui Cristian Tudor Popescu privind accidentul rutier produs de Selly nu au rămas fără ecou! Cunoscutul vlogger a pus pe foaie câteva versuri și s-a pus repede pe treabă împreună cu trupa sa 5Gang. Clipul va deveni viral în scurt timp, mai ales că, deja peste 1 milion de oameni l-au urmărit. Vă reamintim că, în urmă cu câteva zile, Selly și-a șifonat Mercedes-ul CLS pe care a plătit 70.000 €.

Citește și: Selly, mesaj de suflet pentru mama lui după accident

Reacția lui Selly după ce CTP l-a făcut praf când a aflat că și-a lovit bolidul de 70.000 €

Suspansul a luat sfârșit! Carismaticul vlogger a lansat împreună cu ai lui colegi de la 5Gang o piesă-manifest, care se numește “Hocus Pocus”. Videoclipul melodiei începe cu știrea că Selly și-a lovit Mercedes-ul CLS apărut anul acesta și continuă cu declarațiile tranșante făcute de celebrul ziarist. După înregistrarea afirmațiile lui CTP încep versurile lui Selly, care sunt o reacţie la ce a spus gazetarul: “Hocus pocus, apar banii/Cinci stele, ca sultanii/Bag un story, easy money/Sunt «preafericit» ca Dani”.

Citește și: Ea este “prințesa” lui Selly! Are sute de mii de urmăritori pe Instagram

În videoclipul piesei apar şi câteva titluri din ziare cu Selly, iar versurile cântate sunt: “Da’ mă găseşti pe coperta Capital, bro/Vorbesc în Forbes numere, am numerar, yo” și “Haterii, zât, lasă-i sa plece/Nu au decât să mă judece/Nu îi ascult, fiecare alege/Ce le dau eu se subînţelege/Ăştia dau cu hate, încasez cec după cec” sunt alte versuri ale melodiei “Hocus Pocus” a trupei 5Gang.