Reacția lui Livian după ce s-a vehiculat că tatăl lui, Nelson Mondialu’, ar fi plătit pentru apariția filmulețelor cu Bianca de la “Puterea Dragostei”. “Tata…”

Publicat: 20/02/2020 | 16:33

În spațiul on-line au circulat, în ultimele zile, imagini în care apare Bianca de la “Puterea Dragostei” în timp ce face videochat. Tânăra este nimeni alta decât fosta iubită a lui Livian, fiul lui Nelson Mondialu’. Ambii au oferit reacții cu privire la filmulețele în care a apărut concurenta show-ului difuzat de Kanal D.

Circulă pe internet informația că tata a plătit, că el a vrut să apară clipurile astea ca să ne despartă. Fals! Altă persoană a făcut lucrul ăsta, a difuzat videourile. O să aflați pe parcursurile vlogurilor pe care le va posta atât Bianca, dar și eu. Încercând să nu divulg mare lucru înaintea ei, pentru că ea știe cum vrea să-și gestioneze toată situația, ea știe ce informații vrea să dea”, a spus Livian despre faptul că tatăl său Nelson Mondialu ar fi plătit pentru apariția filmulețelor compromițătoare cu Bianca de la “Puterea Dragostei”, potrivit wowbiz.ro.

Îți mulțumesc, Doamne, cine a postat clipulețele, dă-i sănătate și fericire la tot neamul. Toate lingurile și furculițele le arunc, m-o spurcat!”, a mai spus și Nelson Mondialu’.

N-am avut nicio secundă în gând să părăsesc emisiunea din cauza Biancăi. Principalul gând al Biancăi a fost la mine, principalul meu gând a fost la ea, cum o să reacționeze ea vizavi de această problemă, după ce au apărut imaginile cu ea. Iar Bianca se gândea cum o să reacționez, dacă o să mai existe șanse de împăcare pe lângă faptul că eram certați și scârțâia relația asta, acum a venit și chestia asta. Ei bine, dacă cineva a făcut publice materialele astea doar pentru simplu fapt ca să fim noi mai distanți, a greșit total. Eu o să fiu mai aproape de ea. Circulă pe internet informația că eu m-am despărțit de Bianca din această cauza, că aș fi știut. Fals”, a mai spus Livian.