Reacția lui Ilie Năstase după ce a fost acuzat de soția lui că a bătut-o: ”Așa zice?”

Publicat: 09/01/2021 | 16:19

A fost scandal mare vineri seara, când un apel la 112 a anunțat că este vorba despre violență conjugală. Ioana, soția lui Ilie Năstase, a fost aceea care a cerut ajutorul și l-a primit. Ea a acuzat că a fost lovită de fostul mare tenismen.

Ioana Năstase avea să plece din apartament după sosirea polițiștilor și nici plângere nu i-a făcut soțului, pentru a-l scuti de alte probleme. Ilie Năstase avea să vină, la rândul său, cu o reacție despre acuzele pe care soția i le-a adus. „Ce a apărut? Că mi-am bătut soția? Așa spune ea? Nu îmi aduc aminte. Nu a făcut plângere pentru că mă respectă? Dacă așa zice ea, întrebați-o pe ea mai bine…”, a declarat Ilie Năstase pentru ProSport. (CITEȘTE ȘI: SE ANUNȚĂ DEJA PRIMUL DIVORȚ DIN 2021? DECLARAȚIILE SOȚIEI LUI ILIE NĂSTASE DUPĂ CE A FOST BĂTUTĂ: „NU AM 20 DE ANI…”)

Coșmarul prin care a trecut Ioana Năstase: ”M-am încuiat în dormitor!”

Ioana Năstase avea să povestească, pentru CANCAN.RO, clipele grele prin care a trecut în acea seară, fiind nevoită să se încuie în dormitor. ”Singurul lucru pe care mi-l doresc este ca el să nu pățească nimic. Să fie ok. Mă bucur că am reușit să ies din casă. Dacă m-a bătut? Vă dați seama…. Am plecat de acasă, cum să rămân acolo? M-am închis în dormitor, până a venit poliția. Nu am depus plângere… Nu vreau ca el să pățească ceva. Știți, a mai avut el niște probleme în trecut. Dar acolo nu m-aș mai întoarce niciodată!”, au fost primele cuvinte ale Ioanei după scandal. (NU RATA: ILIE NĂSTASE ȘI-A BĂTUT SOȚIA! IOANA A SUNAT LA 112, POLIȚIA A AJUNS ACASĂ LA CEI DOI)

Ioana Năstase a plecat din locuința unde stătea alături de Ilie Nastase, după venirea polițiștilor. A spus că nu mai are de gând să se întoarcă acolo, după ce a fost lovită și, mai mult, terozizată, fiind nevoită să se închidă în dormitor. ”Care a fost motivul? Se găseau tot titmpul motive. Dar de dragul lui am lăsat de la mine… Și am tot lăsat…. Nu am gresit cu absolut nimic pentru a mă lovi, sunt speriată acum…”, a declarat Ioana Năstase. Soția lui Ilie Năstase a mai spus că nu a făcut plângere pentru a nu-i crea noi probleme, care s-ar adăuga la cele vechi, cunoscute de altfel. Ioana a mai spus că ”mă bucur că am ieșit cu bine din acea casă. Le mulțumesc domnilor polițiști pentru ajutorul pe care mi l-au dat”.