Reacția lui Gigi Becali, în fața palatului său, când oamenii l-au luat cu asalt, înainte de Paște

Publicat: 19/04/2021 | 19:25

Gigi Becali a ajuns luni acasă, la palatul său din Aleea Alexandru, dar pe stradă s-au strâns nevoiașii, care au sperat să obțină ceva de la patronul FCSB-ului. Așa cum, de altfel, se întâmplă mereu în preajma sărbătorilor. De Paște, de această dată.

Gigi Becali a ajuns acasă, cu bolidul său negru, iar pe marginea străzii a dat de mulțimea de oameni. A tras pe dreapta, nu a coborât. Dar le-a făcut semn, cu mâna, să se dea din calea mașinii, pentru a intra pe poarta ”Palatului”. Cei care au sperat că-și vor umple buzunarele i-au asaltat mașina, atingând-o cu palmele, dar Gigi becali a fost de neclintit. A mai gesticulat de câteva ori, până când cei de lângă bolid s-a retras. Latifundiarul din Pipera a ”ghidonat” mașina și a intrat, fără să se uite în urmă. Iar oamenii s-au scuturat de speranțe și și-au văzut de drum. (CITEȘTE ȘI: AUREL PĂDUREANU, SCANDAL CU GIGI BECALI, DUPĂ CE MILIONARUL A REFUZAT SĂ ÎL AJUTE „NU AM CASE DE DAT”)

Aurel Pădureanu i-a cerut ajutorul lui Gigi Becali, dar nu l-a primit

Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, care a decedat de curând, de COVID-19, au fost executați silit de către creditori pentru neplata ratelor pentru casa în care locuiau. Disperat, artistul i-a cerut ajutorul lui Gigi Becali. ”Am rămas pe drumuri, ne dau afară din vila în care stăm cu chirie, nu mai avem niciun ban de chirie, din pensia ei plăteam. Îl rugăm pe domnul Becali să ne ajute cu două cămăruțe, pentru mine și fiul meu. Suntem distruși, virusul ucigaș m-a lăsat fără soție, fără casă, fără bani”, declara Aurel Pădureanu pentru Playtech.

Dar ar fi uitat, conform declarației lui Aurel Pădureanu. ”Domnul Becali nu ne-a ajutat cu nimic. Nu ne-a ajutat cu înmormântarea. Când i-am zis de casă, a zis că nu are de unde să ne dea, ne-a trimis la căminele de nefamilști”, a spus Aurel Pădureanu pentru fanatik.ro.

Sursă foto: captură sport.ro