Reacția lui Abi Talent la piesa în care Alex Velea vorbește despre el

Publicat: 27/01/2020 | 15:50

În ultimele săptămâni războiul care a zguduit show-biz-ul românesc a fost purtat de către Alex Velea și Abi Talent. Cei doi au pornit o ceartă în mediul online care a făcut deliciul fanilor.

Câmpurile de lupt pe care s-a purtat întreg conflictul au fost platformele YouTube și Instagram. Artiștii s-au atacat non-stop și părea că scandalul nu o să se mai termine. Abi Talent a preferat să folosească Instagramul ca mediul de distribuție a mesajelor sale, pe când Alex Velea și-a descărcat artileria pe YouTube. Abi l-a atacat pe Vele prin postări și story-uri, iar craioveanul a răspuns printr-un vlog și o melodie.

Este cert că această dispută i-a propulsat pe cei doi și i-a adus în atenția publicului. Atât piesa, cât și vlogul lui Alex Velea au ocupat primele două locuri în trending pe YouTube, reușind să adune milioane de vizualizări. (CITEȘTE ȘI: „ALEX VELEA ȘI ABI TALENT SUNT VORBIȚI SĂ ÎȘI FACĂ RECLAMĂ”. CUM AU PĂCĂLIT CEI DOI TOATĂ ROMÂNIA)

În urmă cu câteva zile, Abi a redeschis seria de atacuri: a postat o parte din vidoclipul lui Alex Velea adăugând mesajul „Te-am iertat de atâtea ori, nu se va mai întâmpla”. Postarea a adunat peste 500.000 de vizualizări și un număr uimitor de 100.000 de like-uri și tot atâtea comentarii. (VEZI ȘI: MOTIVUL PENTRU CARE COSTEL CORDUNEANU L-A FĂCUT PRAF PE ABI TALENT ÎN SCANDALUL CU ALEX VELEA: ”GURA MICĂ!”)

Ulterior, tot Abi a postat o fotografie cu el într-un restaurant cu o descrierea „Când toată țara vorbește de tine…”, la care a adunat din nou un număr impresionant de like-uri și comentarii.

Rămâne de văzut dacă focul dintre cei doi s-a stins sau disputa va continua.