Reacția halucinantă a lui Gigi Becali când a fost prins de poliști fără declarație: ”Păi ce-i aia? Ce să fac? Eu fac declaraţie pentru mine?”

Publicat: 11/04/2020 | 18:29

Reacția halucinantă a lui Gigi Becali când a fost prins de poliști fără declarație pe propria răspundere. Latifundiarul din Pipera le-a oferit oamenilor legii niște explicații uluitoare.

Zilele trecute, Gigi Becali a ieșit din casă pentru a-și rezolva niște treburi. Afaceristul a fost tras pe dreapta de către polișitși, iar când aceștia i-au cerut declarația pe propria răspundere, necesară pentru a ieși din casă, Gigi Becali… în stilu-i caracteristic a motivat absența declarației. (CITEȘTE ȘI: CE A FĂCUT MIHAI BENDEAC CU TABLOUL PRIMIT DE LA GIGI BECALI ÎN 2010! E INCREDIBIL UNDE SE AFLĂ ACUM)

”Da, m-au oprit şi pe mine să mă verifice. Mi-au cerut declaraţia. Nu aveam nici o declaraţie. Păi ce-i aia? Ce să fac? Eu fac declaraţie pentru mine? Să-mi semnez singur? Eu sunt patron, angajator, eu nu mă duc la muncă.

Cum să îi spui lui Gigi Becali: ”Unde te duci?”. Oamenii mă cunosc, mă salută, mă respectă, mă felicită pentru ceea ce fac şi gata”, a declarat Gigi Becali la Antena 3.

Credincios declarat, Gigi Becali a făcut public programul său în perioada Sărbătorilor de Paște. Omul de afaceri a mai dezvăluit și cum ajunge la biserică, în condițiile în care lăcașurile de cult sunt închise pe durata pandemiei de coronavirus. (VEZI ȘI: GIGI BECALI, IZOLAT LA PIPERA DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI: ”PENTRU BOGAȚI E MAI UȘOR, CĂ AI CURTEA MARE. MAI GREU E TOT PENTRU SĂRACI”)

”După ce mă scol mă duc la oi, unde stau vreun sfert de oră, dup-aia mă duc la biserică, când mă întorc mă mai duc o dată la oi, să văd ce mai fac, stau acolo vreun sfert de oră din nou, apoi merg acasă. Ăsta-i programul meu, viaţă simplă şi frumoasă.

Mă duc la mănăstire, pentru că fac parte din obştea bisericească. Mă duc şi cânt la strană. Suntem părintele, doi călugari şi eu, respectăm legea de distanţare socială. Pot să ies şi să mă duc la biserică pentru că am împuternicire şi adeverinţă din partea mănăstirii că mă duc cu alimente, că ajut enoriaşii, bătrânii. Fac voluntariat”, a spus Gigi Becali, la România TV.