Reacția emoționantă a Gabrielei Firea după gestul Ramonei Bădescu, actrița stabilită în Italia de 30 de ani: ”Îi mulțumesc încă o dată!”

Publicat: 22/04/2020 | 10:29

Ramona Bădescu, actrița care de 30 de ani trăiește în Italia, a făcut o donație de măști de protecție și ouă de ciocolată pentru spitalele din România și pentru pacienții acestora, iar primarul general Gabriela Firea nu a uitat să-i răspundă gestului printr-un mesaj emoționant. (CITEȘTE ȘI: Gabriela Firea, așa cum nu ai mai văzut-o + Mesajul la prima oră a dimineții VIDEO)

”Multumesc, Ramona Badescu! O artista indragita de romani care traieste de multi ani in Italia. In aceasta perioada grea, a venit in sprijinul medicilor si copiilor din tara.

Multumesc inca o data tuturor celor care dau dovada de solidaritate fata de semenii lor in aceasta perioada atat de dificila si aleg sa dea o mana de ajutor sau sa doneze echipamente medicale, hrana, imbracaminte sau carti celor care au nevoie de acestea.

Ramona Bădescu, membră a Asociației Românilor din Italia, a donat Primariei Capitalei măști de protecție și ouă de ciocolată, iar Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti le-a distribuit in centrele sociale si de carantina administrate de Primaria Municipiului Bucuresti.

Nu rata: Bărbat gol pușcă, împușcat mortal de un polițist! S-a întâmplat într-un bloc din București VIDEO

Este un gest emotionant, mai ales ca Ramona Badescu este alaturi de romani, desi traieste de multi ani in Italia! Ii multumesc inca o data, si doresc multa sanatate, rabdare si incredere atat romanilor din Italia cat si italienilor atat de incercati de pandemia de coronavirus!”, a scris Gabriela Firea, pe pagina de socializare.

Ramona Bădescu, mesaj pentru Gabriela Firea

Ramona Bădescu a trimis din Italia o mașină plină cu măști de protecție și ouă de ciocolată, însoțite și de o scrisoare oficială Gabrielei Firea, primarul general al Bucureștiului. (Vezi aici: De necrezut! Care sunt cele mai neobișnuite metode de relaxare ale restricțiilor de pe glob)

”Stimată Doamna Primar General,

Înainte de toate aș dori să vă salut cu respect și  să vă asigur că, deși sunt în Italia, gândul meu este aproape de cei dragi de acasă.

Trăim cu toții un moment dificil, Italia fiind grav afectată de acest virus. Noi încercăm să ieșim din această pandemie respectând regulile impuse.

Află și: Ludovic Orban renunţă la amenzile pentru încălcarea Ordonanţelor Militare: “Să se dea întâi un avertisment”

Știu că în București situația nu a fost atât de gravă datorită promptitudinii dumneavoastră și a autorităților care au acționat cu fermitate pentru limitarea difuzării acestui virus. Cu toate astea, consider că orice ajutor este binevenit și doresc ca dumneavoastră să distribuiți măștile trimise de mine, acolo unde este necesar. Fiind de puțin timp mămica unui băiețel jumătate român și jumătate italian trimitem, alături de un gând bun, ouă de ciocolată ca să îndulcim’  puțin situația unor copii din București.

Vă dorim tuturor sărbători fericite și  să ne îmbrățișăm cât de curând. Paște fericit!’, a fost scrisoarea Ramonei Bădescu, care a ajuns la Primarul General al Municipiului București Gabriela Firea”, i-a scris Ramona Bădescu primarului Gabriela Firea.