Reacția dură a fetei drogate care a purtat un dialog halucinant după accidentul de la mall: ”Terminați… decât să ne vedem în sala de judecată!”

Publicat: 05/06/2020 | 15:05

Tânăra care a fost surprinsă ieri, 4 iunie, drogată cu prietena ei de 26 de ani, care a provocat un accident în parcarea unui mall din București, reacționează în fața tuturor. Filmarea în care aceasta poartă un dialog halucinant cu un martor la eveniment a apărut pe foarte multe pagini de Facebook, unde a fost aspru ”condamnată” de români. Drept pentru care, aceasta s-a văzut nevoită să-și spună punctul de vedere.

”Nu a fost nimeni accidentat, mulțumesc lui Dumnezeu. De când este, oare, distractiv să te joci cu vieți de om? Nu a fost niciun rănit. Frumos ar fi să dați acest video jos. Decât să ne vedem prin salade judecată.”, a spus tânăra pusă la zid pe rețelele de socializare.

CITEȘTE ȘI: Cum să devii model internațional? – Cea mai populară întrebare

După ce oamenii au continuat să o blameze în comentarii pe Facebook, aceasta i-a avertizat din nou să își vadă de treaba lor.

”Terminați cu ”dacă” și cu ”parcă”. Nu a fost nimeni rănit. Ce repede vă aruncați să judecați.”, a scris tânăra care a fost filmată în timp ce se afla sub influența subtanțelor psihoactive în parcarea unui mall din Capitală.

Dialogul halucinant cu tânăra drogată

”Vă rog, nu sunați nicăieri, că în trei minute am plecat.

În trei minute plecați? Dar ce-ai băgat? Injectabil? Ai băgat injectabil, nu?

Te rog… în trei minute am plecat.

În trei minute?

Trei minute. Din clipa asta dacă în trei minute nu plecăm, chemați…

Plecați cu mașina? Păi pornește-o, ia vezi!

Chemați la poliție în trei minute dacă nu plecăm!

Dar puteți să plecați cu mașina asta, nu e problemă.”, a fost discuția halucinantă dintre prietena soferiței care a provocat accidentul și un alt participant la trafic.

CITEȘTE ȘI: Linia 41, blocată la Podul Grant! Un bărbat a murit chiar în tramvai

Mașina a fost grav avariată după impact. Șoferița și-a pierdut conștiența pe moment, fiind transportată la Spitalul Universitar, iar acum este în afara oricărui pericol.

CITEȘTE ȘI: Gelozia, bat-o vina! Cum a reacționat Florin Salam când Roxana Dobre a început să danseze lasciv în fața tuturor la ziua ei de naștere. VIDEO

Poliția din sectorul șase al Capitalei a confirmat faptul că șoferița care a provocat accidentul se afla sub influența substanțelor psihoactive.

CITEȘTE ȘI: Vulpița s-a angajat! Cum s-a descurcat în prima ei zi de muncă

”Brigada Rutiera a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc în parcarea unui complex comercial din sectorul 6.

Conducătorul unui autoturism, femeie în vârstă de 26 de ani, care se deplasa în parcarea unui complex comercial din sectorul 6, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat in coliziune cu un alt autovehicul parcat.

În urma evenimentului, a rezultat rănirea ușoară a șoferiței, care a fost transportată la Spitalul Universitar.

De asemenea, aceasta a fost testată cu aparatul alocooltest, rezultatul fiind zero și cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive.

În cauza a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența substanțelor psihoactive și vătămare corporală din culpă. ”, se arată în comunicatul poliției.