Reacția Claudiei Pătrăşcanu despre „vacanța” lui Gabi Bădălău cu Bianca Drăgușanu, din Dubai: „A urmat așteptarea…”

Publicat: 09/01/2021 | 10:33

Claudia Pătrăşcanu, actuala soție a lui Gabi Bădălău, a avut prima reacție după ce a văzut imaginile cu Bianca Drăguşanu în „vacanță”, mergând prin magazinele de lux din Dubai.

Se pare că bărbatul ar fi trebuit să se prezinte la Direcţia de Protecţie a Copilului pentru consilierea în legătură cu cei doi copii, având în vedere că divorțează, dar a preferat să se distreze. „Am fost invitată împreună cu tatăl copiilor mei să participăm la o ședința de consiliere care are drept scop consilierea noastră în ceea ce-i privește pe copiii noștri

Altă invitație, altă ignorare din partea tatălui copiilor …A urmat așteptarea până în jurul orei 13.45 , resemnarea … și în final alte surprize ….

Și nu mă refer la o surpriză plăcută din partea tatălui copiilor … în sensul că ar fi dat curs invitației DIRECȚIEI GENERALE DE ASISTENȚă și PROTECȚIE a COPILULUI ci mă refer la altă știre modernă unde ne( lipsitul) tată este ocupat cu “divele”…Imaginile grăiesc , cuvintele sunt de prisos”, a spus Claudia Pătrăşcanu.

Ce zice Gabi Bădălău despre Bianca Drăgușanu

Fiul politicianului Nicolae Bădălău este de părere că orice bărbat ar trebui să se bucure dacă o are pe Bianca Drăgușanu ca iubită. „Sunt un bărbat liber și asumat. Bianca este o femeie superbă și deșteaptă pe care orice bărbat și-ar dori-o ca iubită sau parteneră, dar deocamdată nu e nimic între noi. Doar am ieșit împreuna. Nu știm ce ne rezerva viața”, a spus Gabi Bădălău pentru spynews.ro.

Mai mult, potrivit CANCAN.ro, Gabi Bădălău şi Bianca Drăguşanu ar fi petrecut Crăciunul împreună, într-un hotel de lux din Poiana Braşov. Imaginile cu cei doi au făcut-o pe Claudia Pătrăşcanu să reacţioneze în mediul online.