Reacția Biancăi Drăgușanu după ce Daria Radionova l-a dat de gol pe Alex Bodi. A postat un filmuleț de toată isprava: ”Când nevastă-ta nu știe”

Publicat: 19/04/2021 | 20:23

Bianca Drăgușanu nu a rămas datoare Dariei Radionova, atunci când ultima iubită a lui Alex Bodi, și amantă, în același timp, a scris pe Instagram ce i-a spus afaceristul din Mediaș despre soția lui. Avea să pună un filmuleț preluat de pe Tik Tok, ironizând-o.

Alex Bodi și Daria Radionova s-au despărțit, deși cei doi erau la un pas de cununie, iar rusoaica de la Londra a avut un schimb de replici acid cu fostul ei iubit. În care a vorbit și despre Bianca Drăgușanu. Iar fosta soție a lui Bodi nu a rămas datoare, pentru că numai bine nu i-a fost când au fost făcute dezvăluirile. Nu ar fi pentru prima dată când Bianca trimite săgeți către Daria, dar acum a fost prea mult. Un filmuleț la care este adăugat un mesaj subtil ce face referire la o perioadă din căsnicia scurtă pe care cei doi au avut-o a urcat acum Bianca. Alături de mesaj se afla scris „Când te desparți de amantă și nevastă-ta nu știe!” 

 

Reacția Biancăi Drăgușanu după ce Daria Radionova l-a dat de gol pe Alex Bodi

Ce i-a spus Daria Radionova lui Alex Bodi, după ce afaceristul o  luase peste picior? ”Nu am menționat nimic rău despre tine. Și tu…ce ai făcut? Dar așa cum am spus, dacă mă provocați, atunci veți dispărea ca penele în vânt. În situația ta delicată, ți-aș recomanda să mă lași în pace și să nu vorbești de rău despre mine. Nu există nicio relație în care să fi ajuns frumos, respectuos, demns…Spune multe despre tine. Yah! Bărbații adevărați nu se comportă așa. Îți repeți constant greșelile cu fiecare relație. Respectă-te măcar pe tine și încearcă să fii bărbat cel puțin o dată în viață!

Când am fost într-o relație, ai vorbit complet opus despre acea femeie. Că a fost amantă, este prostituată, psihopată. Că mă copiază, că este obsedată de mine, că și ea este obsedată de tine, că, dacă o suni, poate fi în fața casei tale în 5 minute (dar nu o vrei), că îi roagă pe oameni să întrebe…. Că ai nevoie de ea să ia actele de la poliție și să te prefaci că e sfântă acum? Nu cred că va funcționa, ea nu este la fel de proastă să creadă miciunile tale pentru a 100-a oară. Nu trebuie să vorbești despre mine, nu trebuie să mă ameninți. Și, așa cum am spus mai înainte, lasa-mă să plec în pace și nu mă mai provoca. Cred că te-ai blocat în propriile minciuni”, a fost mesajul năucitor al Dariei.